Μεγάλο “διπλό” στο Ρέθυμνο η Κ14 – Ισόπαλη η Κ12

Μικτές Ομάδες | 11 Δεκεμβρίου 2019, 20:28

Με μία νίκη και μία ισοπαλία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων.

Η Κ14 κατάφερε να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Ρέθυμνο επικρατώντας της ΕΠΣΡ με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κατσιφαράκης. Μάλιστα αυτή η νίκη αφιερώνεται από την χανιώτικη ομάδα στον Νίκο Τσεσμελή που τραυματίστηκε σοβαρά πρν από λίγες ημέρες και δεν μπόρεσε σαφώς να βρεθεί με την αποστολή της ομάδας.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε στην κατηγορία Κ12, τα Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα με την αντίστοιχη του Ρεθύμνου (0-0) με τις δύο ομάδες να ξεκινούν έτσι με έναν βαθμό τη φετινή τους πορεία.

Η ουσία είναι ότι και οι δύο ομάδες της ΕΠΣΧ ξεκινούν αήττητες στη διοργάνωση και χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ στην πρεμιέρα. Τη 2η αγωνιστική οι ομάδες των Γιώργου Ριτζάκη, Γιώργου Μουριζάκη θα φιλοξενήσουν στα Χανιά την ΕΠΣ Λασιθίου.

MIKTH K14

Οι συνθέσεις των ομάδων της ΕΠΣΧ:

Κ14 ΕΠΣ Χανίων: Τσίτσα, Κατσιφαράκης, Νταγιάκος, Λεφάκης, Πατεράκης, Κοτζαμιχάλης, Μπαλλίου (56′ Γοναλάκης), Ταχιράι (71′ Μακράκης), Στόϊτσος (66′ Καρύγιαννης), Κλάδης (71′ Καλογερής), Κουκουράκης (71′ Λεφάκης)

Στον πάγκο: Βενέτης, Λέσι

Κ12 ΕΠΣ Χανίων: Σοφιάκης, Αθουσάκης, Λουπάσης, Νταμαδάκης, Κοσμάς (39′ Φανδριδάκης), Ματζοράκης (39′ Καυκαλάς), Γελασάκης, Χαϊδεμενάκης (52′ Καλλιγέρης), Ταπανάρης (48′ Ψεγιαννάκης)

Στον πάγκο: Κουμάκης, Πουλιδάκης

Προπονητές: Γιώργος Ριτζάκης-Γιώργος Μουριζάκης

Rabona ad