Μεγάλος προβληματισμός για την ήττα και την εμφάνιση με ΟΦΗ

Χανιά | 7 Ιανουαρίου 2018, 22:04

Στην 11η θέση πλέον όπου συγκατοικεί με τον Απόλλωνα Λάρισας, περιορίζεται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Μάλιστα, το βαρύ 3-0 είναι ένα σκορ που δεν ικανοποιεί τη χανιώτικη ομάδα, που καλείται, πάντως, να κοιτάξει μπροστά.

Είναι γεγονός ότι ο Πετράκης και οι παίκτες του πήγαν στο Ηράκλειο με προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, βάσει των προβλημάτων που είχαν προηγηθεί στον ΟΦΗ, πολλοί περίμεναν ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα κατάφερνε κάτι πολύ καλύτερο και σίγουρα όχι να χάσει με ένα τέτοιο σκορ. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα ίσως επέδρασαν… αρνητικά για τον ίδιο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και ουσιαστικά τον αποπροσανατόλισαν! Δε εξηγείται ή δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η εικόνα που είχε σε αρκετά μέρη του αγώνα, αλλά ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο με το ένα λάθος να διαδέχεται πραγματικά το άλλο.

Ετσι, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έμελλε να γνωρίσει στο Ηράκλειο την πιο βαριά ήττα του στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που σε όλα τα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια έχει σταθεί “όρθιος” σχεδόν σε όλα, με εξαίρεση το 1-0 από τον Αρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτή τη στιγμή, στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την ήττα και την εμφάνιση, από την άλλη, από τη Δευτέρα πια, οπότε και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, η προσοχή θα επικεντρωθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας που αποτελεί και τον επόμενο αντίπαλο του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Ενα ματς που πρέπει να κερδηθεί για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Estrella
/psiloritischania