Μεγάλη συμμετοχή στις δοκιμές – Την Πέμπτη (02/08) η συνέχεια

Χανιά | 31 Ιουλίου 2018, 11:02

Με μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της Κ19 του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού, στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη.

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/07), παρουσία του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Γιώργου Πετράκη, πραγματοποιήθηκε δίτερμα σε συνθήκες κανονικού αγώνα, με τη συμμετοχή παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2000, 2001 και 2002. Την Πέμπτη (02/08, 18:00) ανανεώθηκε το ραντεβού στο ίδιο γήπεδο.

Prokos Simantirakis

Kanterakis

Petrakis

Την επίβλεψη των δοκιμαστικών είχαν ο Υπεύθυνος για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Πρόκος και οι προπονητές Νίκος Καντεράκης και Γιώργος Σημαντηράκης.

Dokimes K19 DS Team

Το “παρών” στο Ελπίς-Νίκη έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, παρακολουθώντας τα δοκιμαστικά μαζί με τον Α’ αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/07), στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας Κ19, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Η ανταπόκριση παιδιών, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000, 2001 και 2002, ήταν μεγάλη και έτσι υπήρξε η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί δίτερμα σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Την επίβλεψη των δοκιμαστικών είχε ο Υπεύθυνος για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Πρόκος και οι προπονητές Νίκος Καντεράκης και Γιώργος Σημαντηράκης, ενώ “παρών” ήταν και ο προπονητής του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη, θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα δοκιμαστικά για την Κ19.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη, τον Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη. Από τον Ερ. Κισσαμικό παρευρέθηκαν οι Γιώργος Μπελιμπασάκης, Μανώλης Λουβιτάκης και από τον Ερ. ΑΟΧ ο Πρόεδρος Ανδρέας Φυντικάκης.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad