Μεγάλη ικανοποίηση στα Καθιανά

Πανακρωτηριακός | 7 Οκτωβρίου 2019, 16:36

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Πανακρωτηριακό μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Μπορεί ο βαθμολογικός συντελεστής να μην είναι μεγάλος, αλλά η ουσία είναι ότι η χανιώτικη ομάδα έχει καταφέρει να σταθεί άξια απέναντι σε τρεις από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

Οπως αποδεικνύεται, ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος των παιχνιδιών τις ομάδες που αντιμετώπισε σε μια δύσκολη κατάσταση.

• Ο Ηρόδοτος κατάφερε να κερδίσει με το γκολ που σημείωσε στα Καθιανά στο 80ό λεπτό κι ενώ όλα έδειχναν σ’ εκείνο το ματς ότι θα έληγε ισόπαλο.

• Ο Ατσαλένιος έπρεπε το παιχνίδι να φτάσει μέχρι το 94’ για να λυγίσει την αντίσταση της πρωταθλήτριας Χανίων.

• Αποκορύφωμα για τον Πανακρωτηριακό αποτελεί σίγουρα η ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει στην έδρα της Επισκοπής από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-2.

Ο 1 βαθμός δεν είναι ένας μεγάλος απολογισμός, αλλά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι αντίπαλοι που είχε απέναντι του ο Πανακρωτηριακός ήταν πολύ δύσκολοι και από τις ομάδες που λογικά αναμένονται να είναι στα πλέι οφ.

Από κει και πέρα, ο Πανακρωτηριακός ρίχνει το βάρος του στο ματς πλέον της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ρεθυμνιακό, όπου η επιδίωξη είναι να κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad