Μεγάλη ικανοποίηση για τα 4 γκολ στο Αίγιο αλλά… η προσπάθεια συνεχίζεται

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2018, 21:36

Τα χαμόγελα... παραμένουν στα πρόσωπα των ανθρώπων του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού, γεγονός σίγουρα φυσιολογικό από τη στιγμή που επιτεύχθηκε μια δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και με εντυπωσιακό σκορ στο Αίγιο.

Ετσι, στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού το καλό κλίμα παραμένει, αφού ειδικότερα η εμφάνιση απέναντι στον Παναιγιάλειο ήταν πάρα πολύ καλή. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι στο τελευταίο μισάωρο και μετά το 0-4 που σημειώθηκε στο 57ο λεπτό, οι παίκτες του Πετράκη αποφάσισαν να κάνουν κράτει…

Από εκεί και πέρα, η ουσία είναι ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός όσο περνάει ο καιρός δείχνει ολοένα και καλύτερος. Η ομάδα παρουσιάζει μια μεστή εικόνα, γίνεται “πιο ομάδα” και αυτό μόνο θετικά μπορεί να εκληφθεί εν όψει των επόμενων αγώνων. Μάλιστα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει τη δυνατότητα εάν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ειδικότερα να φτάσει στην πρώτη 4άδα! Σίγουρα, ο στόχος είναι να μπορέσει να φτάσει (για πρώτη φορά φέτος) σε μια τρίτη νίκη, στο ματς που ακολουθεί και είναι κόντρα στον Αιγινιακό. Μάλιστα, στον ΑΟΧ/Κισσαμικό περιμένουν αρκετό κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο παιχνίδι και να ενισχύσει την ομάδα, ως ανταμοιβή εξάλλου για τις δύο σερί νίκες.

Να σημειωθεί ότι η προετοιμασία για το ματς με τον Αιγινιακό θα ξεκινήσει την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη υπάρχει ρεπό στο πρόγραμμα.

 

Estrella
/psiloritischania