Μεγάλη ένταση στα Περβόλια και παραλίγο σύρραξη (pics)

Χανιά | 21 Απριλίου 2018, 20:39

Τα πάντα κόντεψαν να τιναχτούν στον αέρα ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΟΧ/Κισσαμικό-ΟΦΗ. Μάλιστα, η ένταση είχε και συνέχεια κατά την αναχώρηση οπαδών του ΟΦΗ από το γήπεδο Περιβολίων.

Οπως φάνηκε, η ένταση ξεκίνησε όταν με το που τελείωσε το παιχνίδι, οπαδός του ΟΦΗ εισήλθε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε προς την πλευρά πίσω από τη μία εστία όπου είχε αναρτηθεί πανό του Α.Ο. Χανιά. Σκοπός του ήταν να το αφαιρέσει, κάτι που κατάφερε, αλλά την ίδια στιγμή ήρθε στα χέρια με άτομο που βρισκόταν στο σημείο! Εκείνη τη στιγμή η ένταση πήγε να λάβει μεγάλες διαστάσεις, αλλά η αστυνομία φάνηκε να ενεργεί άμεσα και ουσιαστικά να σβήνει τη φωτιά που ήταν έτοιμη να ανάψει.

Fasaries1

Fasaries2

Fasaries3

Fasaries4

Στη συνέχεια πάντως τα πράγματα δεν ηρέμησαν… Οπαδοί και των δύο ομάδων έμειναν στις θέσεις τους στις κερκίδες, δείχνοντας πολύ εκνευρισμένοι, ο δε πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης συνοδεία αστυνομικών, κινήθηκε προς την πλευρά της θύρας 3 για να συνεννοηθεί με τους οπαδούς του ΟΦΗ ώστε να γυρίσουν πίσω το πανό που είχαν αφαιρέσει, κάτι όμως που δε συνέβη. Αντίθετα, ο κ. Ροκάκης αποδοκιμάστηκε. 

Fasaries5

Fasaries Rokakis

Περίπου μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αναχώρηση των οπαδών του ΟΦΗ, λεωφορείο που τους μετέφερε σταμάτησε μπροστά από την είσοδο της θύρας 1(!), με αποτέλεσμα επίσης να δημιουργηθεί μία νέα εστία έντασης, αλλά αυτή τη φορά δυνάμεις των ΜΑΤ, ενήργησαν άμεσα και σε κάθε περίπτωση, οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν από τα Περβόλια, στους δε οπαδούς του ΑΟΧ/Κισσαμικού, τους έγιναν συστάσεις να ηρεμήσουν…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania