Μεγάλα προβλήματα εν όψει της αποστολής στην Αρτα

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2019, 20:41

Με προβλήματα εξελίσσεται και ουσιαστικά ολοκληρώνεται την Παρασκευή η προετοιμασία για τον Πλατανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη.

Μετά την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, η αποστολή πρόκειται ν’ αναχωρήσει από το λιμάνι της Σούδας, το βράδυ, με τελικό προορισμό την Αρτα όπου την Κυριακή θα δώσει το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, απών εκ νέου θα είναι ο τιμωρημένος Καραγκούνης, ενώ από ‘κει και πέρα μένει να φανεί τι θα γίνει με αρκετούς παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Αυτοί είναι οι Μάικιτς, Ποζατζίδης και Νιαυραδάκης ενώ ο Ρουσσάκης αναμένεται επίσης να λείψει, έχοντας υποστεί όπως είναι γνωστό θλάση στον προσαγωγό. Ο δε Νίλι αυτή τη στιγμή υποφέρει από ίωση…

Η ενημέρωση από την ομάδα είναι η εξής:

Με στόχο να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη στην Αρτα (15/12, 14:00).

Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, κ. Γιάννης Τάτσης, δούλεψε πάνω στην προπόνηση ειδικής αντοχής με μπάλα, καθώς και στην υποομαδική τακτική.

Εκτός έμεινε ο Νίλι που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μάικιτς. Επίσης για προληπτικούς λόγους ειδικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ποζατζίδης, ο Ρουσσάκης και ο Νιαυραδάκης.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad