Μείωσε κι άλλο τη διαφορά και ελπίζει

Σφακιά Αστέρας Χαλέπας | 29 Απριλίου 2018, 21:21

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αστέρα Χαλέπας, ο οποίος νίκησε με 3-1 τα Σφακιά στο Φραγκοκάστελο και παραμένει έτσι ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Αστέρας πλησίασε στους 2 βαθμούς την Ένωση Θύελλα Καμίνια και θα διεκδικήσει στα επόμενα δύο παιχνίδια την παραμονή του στην κατηγορία απέναντι σε ΑΠ Σούδας και Σφακιά.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, τα Σφακιά προηγήθηκαν στο 75ο λεπτό με τον Ιωσ. Τζωρτζάκη, με την συνέχεια να ανήκει στον Αστέρα Χαλέπας.

Στο 79′ ο Ταμπάκης από σέντρα του Λαμάϊ έκανε το 1-1, στο 85′ έγινε το 1-2 με τον Λεβεντάκη από ασίστ του Λαϊτσα και στο 90+4 ο Λαμαϊ από πάσα του Λεβεντάκη, διαμορφώσε το τελικό 1-3.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Μ. Σκουλουδάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Ι. Χομπιτάκης, Ι. Εμμ, Τζωρτζακης, Γ. Μπούχλης, Μπολιώτης (55′ Γιότσα), Παπαδάκης, Γ. Μανουσέλης, Μαν. Σφηνιάς, Ι. Ιωσ. Τζωρτζάκης

Αστέρας Χαλέπας (Κώστας Ανδρεαδάκης): Σταυρουλάκης, Τζιλίρας, Θεοδωρίδης, Σελέκος, Τρουλλινός, Λαΐτσας, Παπουτσής, Λεβεντάκης, Μαρκουλάκης, Ταμπάκης, Λαμαΐ.

 

 

Estrella