Μαχαίρας: Δε μας άξιζαν τα play out, πιστεύω θα παραμείνουμε στην κατηγορία

Πόλο 26 Απριλίου 2018, 13:39

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει αποφύγει τα πλέι άουτ και να μην μπει σε περιπέτειες για την παραμονή της εκφράζει ο Ηλίας Μαχαίρας με δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μιλώντας στην ιστοσελίδα aquatics planet τονίζει ότι η βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του στο δεύτερο γύρο οφείλεται στην λειτουργία της 50άρας πισίνας, που όπως επισημαίνει γίνεται με έξοδα της διοίκησης του ΝΟΧ. Κατά την άποψή του Ηλία Μαχαίρα η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να παραμείνει έναντι του Πανιωνίου στην κατηγορία ενώ τονίζει ότι οι ξένοι παίκτες που αποκτήθηκαν μεσούσης της περιόδου είναι ένα σημαντικός λόγος που ο ΝΟΧ αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστικός

Για το ματς με τον Εθνικό: «Στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και σε όλο το 2ο γύρο δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο απ’ ό,τι στον 1ο, αν έχουμε αυτήν την εικόνα μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία, ωστόσο τα παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι δύσκολα. Εχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε. Δεν κοιτάξαμε το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα θα έχανε στην έδρα του ένα παιχνίδι που κρίνει τη χρονιά. Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τη βελτιωμένη εικόνα των Χανίων στο 2ο γύρο: «Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα play out, το υλικό μας είναι πολύ καλό. Ωστόσο, η βελτίωση οφείλεται εν πολλοίς και στο ότι πλέον με έξοδα του συλλόγου μπορούμε να προπονούμαστε κανονικά σε 50άρα πισίνα, πράγμα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα ενισχυθήκαμε και με 2 παίκτες και έτσι αποκτήσαμε μεγαλύτερο βάθος ως ομάδα».

karta antonis garden