Ματς μεγάλης σημασίας κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας

Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2018, 11:42

Ενα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ δίνει στις 3 το μεσημέρι στα Περβόλια ο Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, φιλοξενώντας την σκληροτράχηλη Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ομάδα του Γ. Πετράκη θέλει σίγουρα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το βαρύ 3-0 της περασμένης εβδομάδας από τον ΟΦΗ και να φτάσει σε μια νίκη που θα τη βοηθήσει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά σε αυτό το παιχνίδι, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επιδιώκει να βρει και πάλι τον αγωνιστικό εαυτό του, αφού είναι γεγονός ότι η εμφάνιση κατά βάση στο Ηράκλειο ήταν η χειρότερη δυνατή και ίσως και μη αναμενόμενη.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Ξύδα που τις τελευταίες μέρες έχει συνέρθει από τον τραυματισμό του κι έτσι είναι το πιο πιθανό να επιστρέψει στην 11άδα. Εξάλλου, πρόκειται και για την αξιόπιστη επιθετικά μονάδα της ομάδας.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής), βοηθοί οι Λυμπερόπουλος (Αθηνών) και Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Estrella
/psiloritischania