Μανωλάκης: Υπερήφανοι και συγκινημένοι

Βόλεϊ | 21 Μαρτίου 2019, 17:15

Η ΑΘΛΕΣΗ εξασφάλισε την παραμονή της στην Α2 γυναικών, διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και ο Μανώλης Μανωλάκης δεν κρύβει τη μεγάλη του ικανοποίηση.

Ο “αρχιτέκτονας” αυτής της επιτυχίας μίλησε στο athlitiko για τη φετινή υπέρβαση του ηρακλειώτικου συλλόγου και επεσήμανε ότι άπαντες στις τάξεις της ΑΘΛΕΣΗ αισθάνονται υπερήφανοι και συγκινημένοι από τα όσα έχει πετύχει έως τώρα η ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο οργανισμός της ΑΘΛΕΣΗ ζει φέτος το δικό του όνειρο και βιώνει μια ουτοπία. Μια ομάδα αθλητριών, οι περισσότερες μικρές και άπειρες, όταν στέφτηκαν πρωταθλήτριες Κρήτης δεν πίστευαν καν πως θα ανέβουν κατηγορία από την διαδικασία των μπαράζ. Αυτό επετεύχθη, αλλά βρήκαμε μπροστά μας ένα μεγάλο εμπόδιο.

Υποβιβάζονταν τέσσερις  4 ομάδες. Ξεκινώντας χωρίς ενίσχυση, χωρίς μετεγγραφές, ψάχναμε να βρούμε αν θα κάνουμε 1 νίκη και ποια θα είναι αυτή. Ξεκινήσαμε με 2 νίκες και σε καμιά χρονική στιγμή δεν βρεθήκαμε στην ζώνη υποβιβασμού. Παρά τις θαλάσσιες ταλαιπωρίες κάθε δεύτερο Σάββατο, παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, η ομάδα στάθηκε όρθια και συνέχισε να τραβά το μαγικό μονοπάτι.

Σ’ αυτό βοήθησε πολύ η διοίκηση, οι χορηγοί μας, με προεξάρχουσα την Περιφέρεια Κρήτης. Να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την αφοσίωση στις προπονήσεις και στο στόχο τους. Μην ξεχνάμε ότι απομένουν δύο  αγωνιστικές και πρέπει να διατηρήσουμε τη σοβαρότητά μας.

Η παρουσία μας στην Εθνική κατηγορία πιστεύουμε πως προσδίδει ώθηση στο Κρητικό και στο ηρακλειώτικο βόλεϊ.  Είμαστε υπερήφανοι και συγκινημένοι που με τα δικά μας παιδιά πετύχαμε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο. Οι 10 νίκες μέχρι τώρα εξακολουθούν να μας φαίνονται όνειρο, μόνο που αυτό έγινε πραγματικότητα».

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana