Μαντώ Ψυχογιού: Μία από τις κορυφαίες παίκτριες μιλά στο athlitiko

ΟΑΧ | 22 Ιανουαρίου 2018, 19:52

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΟΑΧ να παραμείνει στην Α2 Εθνική κατηγορία. Το athlitiko αναζήτησε και μίλησε με μία από τις κορυφαίες παίκτριες, που δεν είναι άλλη από την Μαντώ Ψυχογιού.

Η Ψυχογιού μιλά για την προσπάθεια της ομάδας της να παραμείνει στην Α2, έχοντας τον τελευταίο καιρό άσχημα αποτελέσματα τα οποία την έχουν φέρει σε δυσχερή θέση. Σύμφωνα με την ίδια, ο ΟΑΧ θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία και να μην πάει στράφι η πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από την Ψυχογιού.

Για τις πολύ καλές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΑΧ: Δεν κοιτάζω τις ατομικές μου επιτεύξεις, αλλά αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να σωθεί η ομάδα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή γιατί θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να βοηθήσω την ομάδα μου ώστε να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτάσουμε στο στόχο που είναι η παραμονή.

Για το αν τελικά θα καταφέρει ο ΟΑΧ να παραμείνει στην Α2: Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα, έστω και στο τέλος. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, στη συνέχεια κάναμε μια κοιλιά, έχουμε και κάποια προβλήματα. Θεωρώ ότι μέσα από τα προβλήματα έχουμε γίνει πιο ομάδα και αρχής γενομένης από την Κυριακή που είναι ένας τελικός για μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην παραμονή. Για μας ξεκινάνε οι τελικοί. Είναι άλλα εννιά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να μπορέσουμε να σωθούμε.

Για το τι… παθαίνει ο ΟΑΧ στα εκτός έδρας παιχνίδια και χάνει συνεχώς και ειδικότερα τα δύο τελευταία με μεγάλη διαφορά στο σκορ: Είναι αυτό που είπα, είναι η κοιλιά που έχουμε κάνει μετά τα Χριστούγεννα. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες μετά τα Χριστούγεννα κάνουν κοιλιά στον αθλητισμό, απλά για μας συνοδεύτηκαν και από δύο κακές εμφανίσεις οι οποίες ήταν αγωνιστικά άσχημες και μας δημιούργησαν πρόβλημα στην ψυχολογία, γιατί όταν χάνεις με μεγάλη διαφορά, σίγουρα η ψυχολογία σου μετά, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Με την Ελευθερία Μοσχάτου αποδείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα εντός έδρας και θεωρώ ότι την Κυριακή θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη.

Για τη δική της παρουσία στα Χανιά και τη συνεργασία της με τον ΟΑΧ: Είμαι αρκετά ευχαριστημένη, μεταξύ άλλων και με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι και γενικώς με όλο το επιτελείο. Θέλω και μακάρι να μπορέσουμε να σωθούμε και να μπορέσω να μείνω και του χρόνου γιατί πραγματικά τα Χανιά είναι ένας τόπος πάρα πολύ καλός, ήρεμος και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, κυρίως να ασχοληθείς με το μπάσκετ με πολύ ηρεμία και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

karta antonis garden