Μανουσάκης: Η κλήρωση είναι στα μέτρα μας

ΟΑΧ | 27 Ιουλ 2018, 19:44

«Είναι στα μέτρα μας», σχολιάζει για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 για την ομάδα του όσο και γι' αυτή του Κυπέλλου με δηλώσεις του στο athlitiko ο προπονητής του ΟΑΧ, Μάνος Μανουσάκης.

Οπως είναι γνωστό, τα κορίτσια της Αντισφαίρισης θα ξεκινήσουν αρχικά στο Κύπελλο με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟ Μελισσίων στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ θα ακολουθήσει στις 27 Οκτωβρίου η πρεμιέρα για το πρωτάθλημα, πάλι εκτός έδρας, απέναντι αυτή τη φορά στον Αμύντα.

Το athlitiko ζήτησε από το νέο προπονητή του ΟΑΧ δηλώσεις και ο ίδιος είπε τα εξής:

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2: «Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα γιατί θα είμαστε μια νέα ομάδα ως επί το πλείστον και δεν έχουμε τόσο πολύ χρονικό περιθώριο για να ετοιμαστούμε, οπότε τα πρώτα παιχνίδια πρέπει, οφείλουμε να τα κερδίσουμε από τη στιγμή που λέμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ετσι όπως είναι η κλήρωση είναι στα μέτρα μας. Ολες οι ομάδες, όπως έδειξε και πέρσι το πρωτάθλημα μπορούν να κοντράρουν ακόμα και την πρώτη ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο, αμφίρροπο πρωτάθλημα. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για την κλήρωση στο Κύπελλο: «Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι (ΚΑΟ Μελισσίων) πάλι για το Κύπελλο είχε γίνει και πέρσι, αλλά στα Χανιά. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ νωρίς για μας, αλλά οφείλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και να το κερδίσουμε, όπως και όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε. Στο Κύπελλο συμμετέχουν οι ομάδες από την Α1, αλλά εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ναι μεν είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά δεν παύει το Κύπελλο να είναι ένας θεσμός κι εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βγάλουμε και συμπεράσματα».

Για τη μεταγραφική δραστηριότητα του ΟΑΧ: «Οταν κλείσει και η τελευταία κοπέλα πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις, όπως πρέπει να είμαστε. Υπάρχουν κορίτσια από τα Χανιά, μεταξύ άλλων και μικρότερα, τα οποία θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Σκοπός είναι αυτός, τα μικρά κορίτσια πρέπει να μάθουν απ’ τα μεγάλα και τα μεγάλα να πάρουν ενέργεια από τις πιο μικρές. Να κάνουμε ένα κράμα έτσι ώστε η ομάδα να είναι πλήρως ανταγωνιστική. Για τις ομάδες της επαρχίας είναι λίγο δύσκολο να φέρουν ένα κορίτσι από το κέντρο, αλλά αυτά που θέλουμε, καταφέρνουμε και τα πετυχαίνουμε. Ηταν πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε τα δύο κορίτσια που κράτησαν πέρσι την ομάδα όλη τη χρονιά (Κουφογιάννη, Ψυχογιού). Θέλουμε δύο ακόμα κορίτσια τα οποία περιμένουμε να έρθουν για να γίνουμε μια ομάδα που θα έχει έναν σχεδιασμό και θα μπορεί να κάνει πέντε πραγματάκια. Θέλουμε να παίξουμε ωραία, να το ευχαριστηθούμε και να προβάλλουμε και τα Χανιά, που είναι πολύ σημαντικό».

Για την προετοιμασία: «Περί τα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Εγώ θα είμαι νωρίτερα βέβαια εκεί. Πιστεύω να έχουμε δυο μήνες προετοιμασία και να μπορέσουμε να την κάνουμε καλά».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad