Μανιαδάκης: Μεγάλο κίνητρο για εμάς η δεύτερη θέση

Απόλλων | 10 Ιαν 2018, 16:53

Για το νικηφόρο ξεκίνημα του Απόλλωνα στο νέο έτος μίλησε στο athlitiko ο Ανδρέας Μανιαδάκης, σκόρερ του τρίτου τέρματος από τα συνολικά επτά στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Ροδωπού, στο Κολυμπάρι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος ανέφερε ότι αποτελεί ισχυρό κίνητρο η κατάληψη της δεύτερης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, από την στιγμή που η ομάδα του έχει φτάσει ξανά σε απόσταση αναπνοής από αυτήν (ένα βαθμό από τον Πανακρωτηριακό).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο έτος:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά την ομάδα μου, νομίζω ότι μπήκαμε με το δεξί στη νέα χρονια. Είχαμε το ρεπό μας την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική και έτσι είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο οποίο αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι το 35′ είχαμε δημιουργήσει 7-8 ευκαιρίες για γκολ από τις οποίες οι τρεις βρήκαν δίχτυα, γίνεται κατανοητό ότι αυτό το παιχνίδι το θέλαμε και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και να αρχίσει η καινούρια χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Για τον στόχο της δεύτερης θέσης και αν αποτελεί πλέον έξτρα κίνητρο μετά και τα τελευταία αποτελέσματα:

Η ομάδα απο την αρχή είχε υψηλές βλέψεις για τη νέα χρονιά γι’ αυτο έγιναν και κάποιες μεταγραφές το καλοκαίρι από καλούς παίκτες με ταλέντο και εμπειρία ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθληματος. Κάναμε ένα καλό πρώτο γύρο κι αν δεν ήταν μια, δυο ισοπαλίες στην αρχή που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη θα ήμασταν τώρα στην δεύτερη θέση. Με το τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα πρέπει κάθε αγωνιστική να υπάρχει σοβαρότητα έτσι ώστε να μην αφήνεις βαθμούς πίσω. Η ομάδα μας έχει το κίνητρο της δεύτερης θέσης και είναι πιο δεμένη και έτοιμη να κάνει ένα καλό δεύτερο γύρο και να μπορέσει να τερματίσει εκεί.

Για την κούρσα του τίτλου και τις διαφορές του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:

Πλέον με το πρωτάθλημα να είναι τόσο μεγάλο και διαφορετικό από άλλες χρονιές, η ομάδα πρέπει να έχει βάθος και πολλές επιλογές έτσι ώστε ο προπονητής να έχει τις λύσεις που χρειάζονται είτε από τραυματισμούς, είτε από θέμα ροτέισον να ξεκουραστούν κάποιοι λόγω των πολλών αγωνιστικών. Νομιζω ότι η ομάδα του ΣΥΝΚΑ δύσκολα θα μπορέσει  να χάσει το πρωτάθλημα γιατί ήδη έχει  ξεφύγει έντεκα βαθμούς και δεν νομίζω  να έχει τόσες απώλειες στον δεύτερο γύρο έτσι ώστε να χάσει την πρώτη θέση που οδηγεί στην ανοδο..

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad