Μαλινάκης για ΟΑΧ: Διεκδικούμε 4η θέση φέτος στην Α1

Πινγκ Πονγκ | 11 Οκτωβρίου 2019, 19:13

Το στόχο της κατάκτηση της 4ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 έθεσε με δηλώσεις του ένας εκ των τριών παικτών της ανδρικής ομάδας πινγκ πονγκ του ΟΑΧ, Αντώνης Μαλινάκης.

Ο Χανιώτης αθλητής, που μαζί με τον Δημ. Κορδούτη και τον Νίκο Αντωνιάδη συνθέτουν την φετινή ομάδα του ΟΑΧ παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super FM, μιλώντας για τα παιχνίδια που ακολουθούν το Σαββατοκύριακο.Οπως είναι γνωστό, ο ΟΑΧ θα αγωνιστεί απέναντι σε Ολυμπιακό, Πεύκη και Ταταύλα, διεκδικώντας τουλάχιστον δύο νίκες.

«Παλιότερα παίζαμε στα Χανιά, το 2004, τώρα που ξαναήρθαν οι αγώνες στα Χανιά είναι πολύ σημαντικό να γίνονται αγώνες στα Χανιά και να μας βλέπουν οι οικογένειες μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Μαλινάκης.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για το φετινό ξεκίνημα με τις δύο νίκες στα πρώτα τρία ματς: «Δεν είναι τόσο ο αριθμός στις νίκες, αλλά το ότι νικήσαμε μια ομάδα που δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε, όπως η Ε.Α. Βόχας και μια ομάδα που δεν είχαμε πιθανότητες όπως το Πέρα. Μάλιστα, έχουμε και καλό σκορ, οπότε διεκδικούμε βάσιμα την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Εχουμε υπάρξει αρκετές χρονιές 3οι στο πρωτάθλημα. Από τότε που ανεβάσαμε την ομάδα απ’ την Α2, δεν ξαναπέσαμε».

Για τα ματς που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά: «Ολες οι ομάδες θα παίξουν ταυτόχρονα, ξεκινάμε με Ολυμπιακό το Σάββατο. Κυνηγάμε μια ατομική νίκη ο καθένας ώστε να βρούμε ρυθμό και μετά είναι το ματς με την Πεύκη όπου είμαστε το φαβορί. Την Κυριακή έχουμε το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τα Ταταύλα, μία ομάδα η οποία είναι αποδυναμωμένη αλλά παραμένει δυνατή. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πίσω από τους τρεις “μεγάλους”, θα έλεγα ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό αλλά ο στόχος παραμένει η 4η θέση».

Για το “μέλλον” του ΟΑΧ: «Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι όπως παλιά λόγω κρίσης. Για να υπάρξουν καλοί αθλητές θα χρειαστούν χρόνια ακόμα. Υπάρχουν παιδιά, αλλά είναι στα ξεκινήματά τους. Ευελπιστώ ότι θα βγουν αθλητές καλοί σαν εμάς. Τα κορίτσια του Ομίλου, πάνε καλά, έχουν επιτυχίες, τώρα κυνηγάμε τα αγόρια ώστε να κερδίσουν μετάλλιο σε κάθε κατηγορία».

 

JoyMachine

Rabona ad