Μαθιουλάκης στους παίκτες: Σωθείτε και διαψεύστε όσους μας θεωρούν τελειωμένους

Πλατανιάς | 24 Ιανουαρίου 2018, 19:18

Με ένα ενδιαφέρον μήνυμα από τον Μανώλη Μαθιουλάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη το μεσημέρι για τον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο επικεφαλής της “ερυθρόλευκης” διοίκησης μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάλεσε τους παίκτες της ομάδας να καταφέρουν τη σωτηρία, λέγοντας τους ότι «είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε όλους εκείνους που θεωρούν ότι είμαστε… τελειωμένοι».

Απαραίτητη πάντως προϋπόθεση για τον κ. Μαθιουλάκη είναι η ομάδα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, λέγοντας τους πως o ίδιος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους, ενώ στάθηκε επίσης στις μεταγραφές έχουν γίνει αυτές τις μέρες.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα από το Μαν. Μαθιουλάκη είναι το εξής:

«Θέλω πρώτα απ΄ όλα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Μπορούμε να πούμε ότι η ελπίδα πλέον επέστρεψε, όμως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτή η επιτυχία δεν αρκεί και θα πρέπει να έχουμε συνέχεια. Είδατε όλοι ότι έγινε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο στόχος της παραμονής δεν έχει χαθεί και είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε όλους εκείνους που θεωρούν ότι είμαστε… τελειωμένοι. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος, αποφασιστικότητα και ζήλο και να ξέρετε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σας. Καλή χρονιά σε όλους, με επιτυχίες και υγεία».

kopi pitas

kopi pitas 2

Από κει πέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί στις Βούβες, όπου παρόντες επίσης ήταν οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, και τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, αποβάλλοντας για λίγη ώρα το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

kopi pitas 5

kopi pitas 6

kopi pitas 7

kopi pitas 9

kopi pitas 8

kopi pitas 11

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο προπονητής, Μανουέλ Ρόκα και ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία, Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ.

kopi pitas 3

kopi pitas 4

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι παίκτες του Πλατανιά επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς Βουβών, καθώς και το σημείο όπου βρίσκεται το αρχαιότερο δέντρο ελιάς στον κόσμο. Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία, με τους δύο Ισπανούς προπονητές, τους Ρόκα και Ντίαζ να ποζάρουν πάνω στην ιστορική ελιά.

kopi pitas 10

 

 

Estrella