«Μαθιουλάκης και συμπαίκτες»

Πλατανιάς | 21 Μαρτίου 2018, 13:06

«Μαθιουλάκης και συμπαίκτες». Αυτός είναι ο τίτλος στα σημερινά "Χανιώτικα Νέα" για ό,τι αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας του Πλατανιά στο ενδεχόμενο που γίνει η… μεγάλη ανατροπή και παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο κ. Μαθιουλάκης που παραμένει προβληματισμένος γενικώς για ό,τι αφορά τη δική του εμπλοκή και δραστηριότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου, στο ενδεχόμενο σημειώνεται ξανά που ο Πλατανιάς παραμείνει στην κατηγορία, τότε σκέφτεται να συνεχίσει μεν σε διοικητικό επίπεδο, ωστόσο αυτό θα γίνει με την προϋπόθεση ότι θα βρει “συμπαίκτες” και εν ολίγοις θα έχει σημαντικές βοήθειες σε οικονομικό επίπεδο. Να σημειωθεί εδώ με την ευκαιρία ότι ο κ. Μαθιουλάκης φέτος ειδικότερα έχει διαθέσει από δικά του χρήματα ένα πολύ μεγάλο ποσό προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ, κάτι που είναι απόλυτα αληθές. 

Τώρα, το σημερινό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα Νέα” είναι το εξής:

Τη στιγμή που για τον Πλατανιά τα πάντα βρίσκονται στον “αέρα”, η δε αδειοδότηση θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε πολύ μεγάλο βαθμό, πληροφορίες των “Χ.ν.” αναφέρουν ότι άπαξ και τα πράγματα…. γυρίσουν εντελώς, το οποίο αυτό θα ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, τότε θα πρέπει ν’ αναμένονται πολλές και μεγάλες αλλαγές εν όψει της νέας χρονιάς.

Οι πληροφορίες των “Χ.ν.” αναφέρουν συγκεκριμένα ότι σε ένα τέτοιο, μακρινό για την ώρα, ενδεχόμενο, είναι αρκετά πιθανό ο Μαν. Μαθιουλάκης να παραμείνει μεν το ίδιο ενεργός στην ΠΑΕ, ωστόσο αυτό θα μπορούσε να συμβεί με την προϋπόθεση ότι θα έχει δίπλα του άτομα, δηλαδή οικονομικούς παράγοντες με τους οποίους θα σχεδιάσουν και θα χαράξουν μαζί την επόμενη μέρα».   

 

Estrella
Auto KCS