Μαθιουλάκης: Δεν αποποιώ τις ευθύνες μου για ό,τι έγινε, κάνω μια προσπάθεια ακόμα… (vid)

Πλατανιάς | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 20:39

Μετά από πολύ καιρό και ειδικότερα για πρώτη φορά από την απόφαση που είχε αρχικά λάβει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, ο Μαν. Μαθιουλάκης αναφέρεται στο πριν και το αύριο της ομάδας του Πλατανιά στην οποία συνεχίζει να είναι επικεφαλής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μια δήλωση με πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Μαθιουλάκης μιλώντας στο περιθώριο του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Πλατανιά και ειδικότερα τον ίδιο. Αν μπορούν να ξεχωρίσουν κάποια σημεία της δήλωσής του αυτά είναι ότι -όπως τονίζει ο ίδιος- δεν αποποιείται των ευθυνών του για τον “σκληρό” υποβιβασμό της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ. Τονίζει ότι έγιναν λάθη και στέκεται στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, σημειώνοντας ότι έχουν αλλάξει τα πάντα στην ΠΑΕ. Επίσης, στέκεται στο γεγονός ότι συνεχίζει μόνος, λέγοντας πως θα ήθελε να έχει κάποιους συμπαραστάτες, «αλλά δεν είναι εύκολο», όπως λέει.

Αναλυτικότερα, η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς είναι η εξής:

«Κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα, έχοντας ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν σε μια άλλη κατηγορία. Εχω την εντύπωση ότι η ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια έκανε έναν κύκλο. Οσον αφορά το νέο πρωτάθλημα που παίζουμε, ελπίζω ότι οι επιλογές μας είναι αρκετά καλές και για τους στόχους που έχουμε. Για μια ακόμα φορά έκανα ό,τι μπορούσα και όπως γνωρίζετε, αλλάξαμε τα πάντα. Και δεν εννοώ μόνο παίκτες. Είναι οι προπονητές, οι γυμναστές, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Από τον Μάιο, αλλάξανε τα πάντα. Σαφώς και προβληματίστηκα, επειδή είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια και αν άξιζε το κόπο να συνεχίσω. Εχει μείνει ένα πείσμα και παράπονα πολλά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα απαριθμεί πλέον κανείς. Γνωρίζετε όλοι ότι σε ένα σύνολο, αυτή που φταίει είναι πάντα η κεφαλή.

Δεν αποποιώ τις ευθύνες τις δικές μου, σαφώς και υπάρχουν. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ φορτισμένη για μένα και για προσωπικούς λόγους. Βέβαια το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά. Το πρόβλημα επωάστηκε και παρουσιάστηκε μετά. Και πριν από αυτή τη σεζόν που υποτίθεται ότι η ομάδα ήταν στα καλύτερά της, υπήρχαν προβλήματα και τα οποία βγήκαν μετά στην επιφάνεια.

Τώρα πήραμε παίκτες μικρούς σε ηλικία με μεγάλα χρονικά συμβόλαια, ώστε να μην αναγκαζόμαστε κάθε μεταγραφική περίοδο να έρχονται 10-15 παίκτες. Ξεκινάμε από την αρχή και ο χρόνος θα δείξει το πόσο οι επιλογές ήταν σωστές και αυτό το καινούργιο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και στις ελπίδες μας.

Αλίμονο μας, αν η νέα ομάδα δεν είναι πιο δυνατή από την ομάδα που ολοκλήρωσε την περυσινή περίοδο και με όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκειά της. Δεν θα είχαμε λόγο να κάνουμε καμιά νέα προσπάθεια στην περίπτωση αυτή. Γίνανε πάρα πολλά λάθη και κακές επιλογές, όπως συμβαίνουν στις περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες.

Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Θα ήθελα σε αυτή να έχω και κάποιους συμπαραστάτες, αλλά δεν είναι εύκολο. Το ποδόσφαιρο, στην πόλη μας είναι απαξιωμένο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο κόσμος δεν έχει ερέθισμα.

Πριν από λίγες μέρες πήγα στο φιλικό με τον ΟΦΗ. Ο κόσμος και ο παλμός που υπήρχε σε εκείνο το φιλικό και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, μου θύμιζε τα ματς που δίναμε εμείς απέναντι στις μεγάλες ομάδες. 

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και συνεχίζουμε»…

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝ. ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ

Estrella