Μαθιουδάκης: Τελικός το παιχνίδι με Πόρο (video)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 7 Δεκεμβρίου 2019, 16:43

Ποδαρικό με νίκη στην επιστροφή του στον πάγκο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θέλει να κάνει ο Νίκος Μαθιουδάκης. Η Χανιώτικη ομάδα φιλοξενεί στις Μουρνιές το μεσημέρι της Κυριακής (08/12, 15:00) τον Πόρο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας μίλησε στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης για το προσεχές ματς με τον Πόρο, για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Χανίων και για τους γενικότερους στόχους στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που επέλεξαν να επιστρέψω Η ομάδα αυτή για εμένα δεν είναι απλά ένα σωματείο, είναι κάτι πολύ παραπάνω διαχρονικά. Για το παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι πραγματικά είναι ένας τελικός.

Η ομάδα βγήκε εκτός στόχου στο κύπελλο. Ένα στόχο που τον ήθελε και παλεύει γι’ αυτόν κάθε χρόνο κι έχει επιτυχίες. Στόχος τώρα είναι να πάμε στην επόμενη ημέρα. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς. Είναι μία ομάδα όμως που η βαθμολογική της θέση δε συμβαδίζει με την ποιότητα της ομάδας.

Είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, δεν καταστρέφει. Την έχουμε δει, έχουμε εντοπίσει τα πλεονεκτήματά της. Πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών όμως, στον ψυχισμό τους. Έχουν την προσωπικότητα και το σθένος να ανταπεξέλθουν και να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τους βαθμούς και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Έχω δει όλα τα παιχνίδια της τωρινής μου ομάδας, εκτός από ένα. Είναι ένα βήμα για εμένα η Γ’ Εθνική και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρω. Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας, μας έχει βοηθήσει σημαντικά αλλά περιμένουμε ακόμη πιο πολύ κόσμο όμως. Γίνεται κάτι καλό στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια κι όχι μόνο φέτος.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad