Μαθιουδάκης: Να κερδίσουμε πόντο ή πόντους (video)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Δεκεμβρίου 2019, 23:18

Από τον Γιούχτα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με τον τεχνικό της να αναγνωρίζει τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρησης, αλλά να δηλώνει ότι στόχος είναι να πάρει η Χανιώτικη ομάδα πόντο ή πόντους από το ματς.

Η Ηρακλειώτικη ομάδα τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (τέσσερις νίκες – μία ισοπαλία) και ο Νίκος Μαθιουδάκης δεν το παραβλέπει, πιστεύει όμως ότι η ομάδα του θα σταθεί ανταγωνιστική στις Αρχάνες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι που δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού που έρχεται. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη ποιότητα, έχει μία φιλοσοφία, ένα πολύ καλό ρόστερ, προπονητή που είναι δεύτερη χρονιά με ένα μικρό διάλειμμα.

Θα πρέπει απέναντι σε αυτό να αντιπαρατάξουμε την ικανότητα των δικών μας παιδιών για να καταφέρουμε να κερδίσουμε πόντο ή πόντους. Δεν έχουμε περιθώριο για κανένα παιχνίδι να μην το παλέψουμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όπως πρέπει και να διεκδικούμε να πάρουμε ότι μπορούμε στα ματς που έχουν απομείνει.

Αν είμαστε ρεαλιστές είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ καλός. Με αυτό το δεδομένο δεν θα μας κατηγορήσει κάποιος αν δεν τα καταφέρουμε. Από την άλλη, η δική μας προσπάθεια θα είναι να πάρουμε πόντο ή πόντους να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία και να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad