Μία και… καλή μεταγραφή (Θεοδωρογλάκης)!

Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ | 2 Αυγούστου 2018, 11:59

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Μανώλη Θεοδωρογλάκη. Ο 36χρονος Χανιώτης ποδοσφαιριστής συνεχίζει έτσι την καριέρα του στο σύλλογο της Ν. Χώρας μετά από μια πολύ καλή σεζόν στη Σπάθα.

Ο Θεοδωρογλάκης αποφάσισε να αγωνιστεί στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ μετά την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας κι έτσι είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του. Ενας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ δεν έκανε στην ουσία μεταγραφές, αλλά πραγματοποίησε… μία και καλή, αυτή του “ανίψιου”.

«Αποφάσισα να έρθω σε μια ομάδα που είχα ξεκινήσει μικρός, στον Παγχανιακό. Είναι κοντά στον τόπο κατοικίας μου και ήρθα να βοηθήσω από τη μεριά μου όσο μπορώ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές», τόνισε στο athlitiko ο Θεοδωρογλάκης, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω ακόμα την ομάδα, ο στόχος θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Θέλουμε σίγουρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλους όσοι ασχολούνται με τον χώρο καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να γίνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από πέρυσι, όπου το ΣΥΝΚΑ μονοπώλησε».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad