Μία… γροθιά και πανηγυρική selfie μετά το τέλος του αγώνα

Πανακρωτηριακός | 15 Δεκεμβρίου 2019, 20:13

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πανακρωτηριακός απέναντι στον ΑΟΑΝ με 2-0. Ενα αποτελέσμα που του εξασφαλίζει ουσιαστικά την 4η θέση στη Γ' εθνική.

Μετά το τέλος του αγώνα άπαντες από την ομάδα του Ακρωτηρίου έγιναν μία γροθιά και έβγαλαν πανηγυρική selfie με τον πρόεδρο του συλλόγου Μανώλη Σβουράκη να γνωρίζει μάλιστα την αποθέωση μέσω συνθημάτων.

selfie panakr 1

H ανακοίνωση από την ομάδα του Ακρωτηρίου:

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

 

Η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Αγίου Νικολάου στο γήπεδο Καθιανών, αποτέλεσμα που την φέρνει πλέον μία ανάσα από την κατάληψη της 4ης θέσης της Γ’ εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση έγιναν ΕΝΑ μέσα στα αποδυτήρια αποδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδα μας.Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας μας Μανώλης Σβουράκης που γνώρισε ξανά την αποθέωση.

Παράλληλα δεν έλειψαν τα συνθήματα με το κλίμα να γίνεται ακόμα πιο πανηγυρικό στο γήπεδο.

Καταλυτική ήταν ξανά η παρουσία του κόσμου που έγινε με τη φωνή του ο 12ος παίκτης της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα μας θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, τον οποίο θα περιμένουμε πλέον στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Γιούχτα.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad