Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές: Στις 3 με Αρη

Χανιά | 24 Μαρτίου 2018, 13:05

Ενα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του δίνει στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, φιλοξενώντας στο γήπεδο Περιβολίων τον Αρη για την 23η αγωνιστική. Ζητούμενο για τη χανιώτικη ομάδα είναι να μην υποστεί μία τρίτη σερί νίκη και να μπορέσει να ολοκληρώσει το ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι γνωστό, ο Αρης παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα έχει παραχωρήσει κάποιες ισοπαλίες που συν τοις άλλοις βοήθησαν τον ΟΦΗ έτσι ώστε -κερδίζοντας ο ίδιος τα δικά του παιχνίδια- να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα, ο Πετράκης και οι παίκτες του έχουν μια αρκετά δύσκολη αποστολή, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος για το πώς θα εξελιχτεί το ματς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η βαθμολογική πίεση.

Απουσίες για τον τεχνικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι οι διεθνείς Σάλιακας και Τόλι, ο τραυματίας Σερβιλάκης ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή για τον Αλέξη Σελινιωτάκη.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ζαραβίνος (Αθηνών), βοηθοί οι Οικονόμου (Δυτ. Αττικής) και Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής) και 4ος διαιτητής ο Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής).

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania