Μέχρι το 2023 στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Super League 1 17 Οκτωβρίου 2019, 17:41

Επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ο Ντανιέλ Ποντένσε όπως ανακοίνωσε προ ολίγου η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2018 κι είναι από τα βασικά “γρανάζια” της “ερυθρόλευκης” μηχανής καταγράφοντας 55 συμμετοχές και 10 τέρματα. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, έως και το καλοκαίρι του 2023. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα.»

Ποντένσε: Να αφήσω το σημάδι μου στον Ολυμπιακό

Χαρούμενος εμφανίσθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια. Βρισκόμαστε στο Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό το λόγο ανανέωσα. Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα.

Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad