“Μέσα” οι καινούργιοι, “έξω” ο Στανισάβλιεβιτς που αποχωρεί(;)

Πλατανιάς | 6 Ιανουαρίου 2018, 20:14

22 παίκτες συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη αποστολή του Πλατανιά για το 2018, όπως αυτή ανακοινώθηκε από τον Μανουέλ Ρόκα. Ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς, που ενδεχομένως αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί παρελθόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποστολή δεν αφορά άλλωστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά τα τρία επόμενα, καθώς στη συνέχεια ο Πλατανιάς θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό στη ρεβάνς για το Κύπελλο και θα δώσει κι ένα τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη. Ουσιαστικά, δηλαδή, η αποστολή θα επιστρέψει στα Χανιά την επόμενη εβδομάδα, καθώς λόγω αυτών των παιχνιδιών θα μείνει μακριά από τη βάση της για τις επόμενες ημέρες.

Από ‘κει και πέρα αξιοσημείωτο σίγουρα γεγονός είναι η παρουσία των τεσσάρων νέων παικτών, δηλαδή των Κλάγιτς, Μαλσά, Ντουαλά και Πετρόπουλου. Tέλος, εκτός βρίσκεται και ο τραυματίας Πλιάτσικας.

sqouad

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Κλάγιτς, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Μαλσά, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Στόιτσεφ, Ντουαλά, Ζίκο, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Πετρόπουλος.

 

Estrella