“Μέσα” ΓΕΗ, Μεσσαρά, “έξω” ΑΘΛΕΣΗ

Βόλεϊ | 16 Οκτωβρίου 2019, 22:40

Η δράση αρχίζει για τις κρητικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (1ος όμιλος), με ΓΕΗ και Μεσσαρά να έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις και την ΑΘΛΕΣΗ να αγωνίζεται στην Κηφισιά.

Πρώτη στον “χορό” μπαίνει η Μεσσαρά, που το Σάββατο (19/10, 16:00) στις Μοίρες θα υποδεχτεί τον Απολλώνιο, με διαιτητές τον Καραπουλάκη και τον Κόκκα.

Το ταξίδι της ΓΕΗ ξεκινάει από το κλειστό Πατελών λόγω μη λειτουργίας του Λίντο και πρώτος αντίπαλος θα είναι η ΑΕ Αμπελοκήπων, την Κυριακή (20/10, 16:00), με διαιτητές τους αγώνα τον Καραπουλάκη και την Κληματσίδα.

Την ίδια ώρα στο κλειστό “Ι. Ζηρίνης” στην Κηφισιά η ΑΘΛΕΣΗ θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή, που (όπως και η Μεσσαρά) υποβιβάστηκε από την Pre League.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Στην Pre League από κάθε ένα από τους δύο ομίλους της Α2 ανεβαίνει η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα.

Για τον υποβιβασμό σύμφωνα με την προκήρυξη ισχύουν τα εξής:

1) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ και στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:
α) από τον Α’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 9η, 10η, 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος
β) από τον Β’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος
2) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστεί μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ και στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου και μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης και στην ΕΣΠΕ Κεντρ Ελλάδας, στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:
α) από τον Α’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 10η, 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος
β) από τον Β’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 10η, 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος
3) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης και στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας, στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:
α) από τον Α’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος
β) από τον Β’ Όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν την 9η, 10η, 11η και 12η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Α’ όμιλος – 1η αγωνιστική
Σάββατο 19 Οκτωβρίου
16:00 Μεσσηνιακός-ΑΟΝ Αργυρούπολης στο κλ. Παραλίας
16:00 ΓΑΣ Μεσσαράς-ΟΦΑ Απολλώνιος στο κλ. Μοιρών
18:00 ΑΕ Αγ. Παρασκευής-Απόλλων Καλαμάτας στο ΑΚ Νότου

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
16:00 Ηρακλής Κηφισιάς-ΑΘΛΕΣΗ στο κλ. “Ι. Ζηρίνης”
16:00 ΓΕ Ηρακλείου-ΑΕ Αμπελοκήπων στο κλ. Πατελών

 

JoyMachine

Rabona ad