Μάικιτς στο athlitiko: Εφυγα εξαιτίας του τραυματισμού μου

Πλατανιάς | 15 Δεκεμβρίου 2019, 14:12

Το athlitiko αναζήτησε και κατάφερε να μιλήσει με τον Ντάνιελ Μάικιτς, με το Βόσνιο αμυντικό μέσο να εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του.

Οπως είχαμε γράψει και στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Μάικιτς επιβεβαιώνει πως η αποχώρηση του από τον Πλατανιά οφείλεται στον τραυματισμό που είχε. Ενδεχομένως, εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, οι δύο πλευρές να μην έφταναν σε αυτό το σημείο.

Με την ευκαιρία, ο Μάικιτς εύχεται στον Πλατανιά ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, δηλώνοντας ότι πέρασε υπέροχα τον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε με τα “ερυθρόλευκα”.

Η δήλωση του στο athlitiko είναι η εξής:

«Η απόφασή μου ν’ αποχωρήσω από τον Πλατανιά οφείλεται στον τραυματισμό που είχα. Από τη στιγμή που δε μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, ένιωσα ότι ήταν καθήκον μου να λύσω το συμβόλαιό μου γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αναζητήσει πάρα πολύ την οικογένειά μου.

Ο τραυματισμός μου μ’ ενοχλούσε, από την άποψη ότι δεν ήθελα ο προπονητής μου να “κλείσει” τη θέση κάποιου άλλου ποιοτικού παίκτη κι έτσι αποφασίσαμε με την ομάδα του Πλατανιά να χωρίσαμε τους δρόμους μας. Φυσικά και θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω για την ώρα ακριβώς πού, ποια θα είναι η νέα ομάδα στην καριέρα μου.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, γιατί πέρασα υπέροχα ενάμιση χρόνο που βρέθηκα στις τάξεις της. Επίσης, ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του. Καλή συνέχεια σε όλους!».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad