Μάγγος: Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε (video)

Football League | 19 Οκτωβρίου 2019, 22:33

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΙ ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Διαγόρα. Ο Ιωάννης Μάγγος και ο Βασίλης Βογιατζής ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου και δηλώνουν έτοιμοι για μία ακόμη πρόκληση.

Η ψυχολογία της Κρητικής ομάδας βρίσκεται στα ύψη μετάσ το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, άπαντες όμως δείχνουν προσγειωμένοι και συνειδητοποιημένοι. Διαβάστε τι δήλωσαν για το ματς με τον Διαγόρα Ρόδου στο “Βουζουνεράκειο” τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Ιωάννης Μάγγος και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Βογιατζής…

Ιωάννης Μάγγος: «Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Διαγόρα της Ρόδου. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο να μας βοηθήσει. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο. Θέλουμε τον κόσμο μας, θέλουμε τη δύναμή μας, να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Βασίλης Βογιατζής: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μία ακόμη φορά. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πάμε για ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με έναν πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο όμως δε φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad