Μάγγος: Το 0-4 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της Παλαιόχωρας

Παλαιόχωρα | 18 Νοεμβρίου 2018, 21:39

Εκτός από τον Στέφανο Μαρτσάκη την εικόνα που παρουσίασε η Παλαιόχωρα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας εκθείασε και ο Γιάννης Μάγγος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής του ΟΦΙ αφού υποστήριξε ότι το 0-4 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της Παλαιόχωρας, σχολίασε ότι αυτό το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει το συναντάει κάποιος μόνο σε ομάδες που πάνε για άνοδο.

Maggos Diloseis

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που γίναμε ουσιαστικοί κι όπως είπα στα παιδιά μου ότι πρέπει να γίνουμε κυνικοί όταν κάνουμε επίθεση. Σε άλλα ματς έχουμε κάνει στατιστικά 19 τελικές και ήρθαμε 0-0. Σήμερα κάναμε 8 και κερδίσαμε 0-4. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άδικο πολλές φορές και πολλές φορές σκληρό για τους αντιπάλους. Θεωρώ ότι το 0-4 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της Παλαιόχωρας. Μία ομάδα, που είναι η μοναδική που μας έχει κάνει τόσες ευκαιρίες. Εάν συνεχίσουν τα παιδιά και ο Αστέριος (Θέμελης) την ίδια φιλοσοφία και την ίδια δουλειά με υπομονή θεωρώ ότι θα έχουν μία εύκολη παραμονή. Γιατί αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι κάτι πολύ όμορφο και κάτι που το κάνουν μόνο ομάδες που πάνε να βγουν κατηγορία. Απλά λόγω απειρίας κάνουν κάποια λάθη, δέχονται κάποια γκολ από πιο έμπειρες ομάδες, όπως είμαστε εμείς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, καλή συνέχεια και στις δυο, γιατί είναι μακρύ το πρωτάθλημα και είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Βλέπουμε τα αποτελέσματα πώς ήρθαν σήμερα. Στο δεύτερο γύρο θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, αλλά είμαι πεποισμένος ότι και εμείς θα είμαστε μπροστά και η Παλαιόχωρα θα σωθεί και πρέπει να σωθεί. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία, εννοείται ότι θα ανταποδώσουμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον φίλο μου τον Αστέριο, γιατί ξέρω ότι μοχθεί και κάθε μέρα προσπαθεί να μάθει σε αυτά τα παιδιά το πώς είναι η Γ’ Εθνική και να τους δώσει την ουσία και θεωρώ ότι θα τα καταφέρει».

Απόδοση δηλώσεωνathlitiko

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad