Μάγγος: Πολύ καλή και ποιοτική ομάδα η Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 16 Νοεμβρίου 2018, 18:52

Το εγκώμιο της Παλαιόχωρας πλέκει σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μάγγος εν όψει του αγώνα που θα δώσει η ομάδα του στην Κάντανο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του ΟΦΙ παραχώρησε τις δηλώσεις που κάνει κάθε εβδομάδα πριν από κάθε παιχνίδι, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για την Παλαιόχωρα, αλλά και τον προπονητή, Αστέριο Θέμελη. Ειδικότερα, έδειξε ότι περιμένει ένα αρκετά δύσκολο ματς για την δική του ομάδα.

«Θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και ειδικότερα στην κορυφή», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΙ, συνεχίζοντας ως εξής: «Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Ναι μεν νεανική, αλλά έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ο αντίπαλος προπονητής που ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητάει, πώς να το παίρνει, αλλά και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ομάδας και των φιλάθλων μας και να φύγουμε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε στο τέλος τη νίκη μας», ήταν οι δηλώσεις από τον Γιάννη Μάγγο.

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad