Μάγγος: Θα δώσουμε και την ψυχή μας…

Football League | 7 Οκτωβρίου 2019, 12:04

Δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Γιάννης Μάγγος. 

Ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση των παικτών του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας επισήμανε ότι αυτός, οι παίκτες της ομάδας και οι συνεργάτες του θα δώσουν και την ψυχή τους για να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει η Ιεράπετρα και να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο και αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια, τονίζοντας ότι στόχος είναι ο ΟΦΙ να κοιτάξει να πάρει τους βαθμούς που πρέπει στο “σπίτι” του για να μπορέσει να φτάσει στην παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ηταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως έχω πει, με βαριά φανέλα και ιστορία, αλλά και πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Ολη την εβδομάδα δούλεψα πάνω στα παιδιά. Γνωρίζαμε ότι μεσοεπιθετικά η ομάδα της Νίκης έχει παίκτες που μπορώ να πω ότι είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Θεώρησα ότι έπρεπε να είμαστε σωστά στο αμυντικό κομμάτι, όπως και ήμασταν. Αν αφαιρέσουμε τη φάση του γκολ, όπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, τα υπόλοιπα 95 λεπτά ήμασταν σωστά τακτικά και στις μεταβάσεις από επίθεση-άμυνα και από άμυνα-επίθεση. Τα παιδιά έχουν αφομοιώσει σχεδόν 100% τις οδηγίες στο τακτικό κομμάτι και στη στρατηγική που θέλαμε.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε κοντά να μας βοηθήσει και να ξέρουν ότι, όπως είπα και την πρώτη μέρα, πριν 2,5 χρόνια που ήρθα σε αυτή την όμορφη πόλη, ότι θα δώσω και την ψυχή μου και εγώ και οι ποδοσφαιριστές και οι συνεργάτες μου, ώστε ο ΟΦΙ και η Ιεράπετρα να έχουν λόγο να χαμογελάνε και να αναπνέουν και υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Η Νίκη έχει μία καλή και πολύ ποιοτική ομάδα και θεωρώ ότι θα είναι από τις εκπλήξεις φέτος στη Football League. Οποια ομάδα ανοιχτεί και θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο θεωρώ ότι θα τα βρει σκούρα απέναντι στη Νίκη.

Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρώτα κοιτάμε το “σπίτι” μας, να πάρουμε τους βαθμούς στην έδρα μας κι ό,τι πάρεις έξω είναι θετικό. Αλλά πάνω απ’ όλα είναι η έδρα μας για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στον Ιωνικό, σε μία πολύ δύσκολη έδρα, ενδεχομένως την πιο δύσκολη στο πρωτάθλημα. Είναι άλλη μία μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί όπως πρέπει».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad