Λυχναρά ψήφισε ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 6 Ιουλ 2018, 18:01

Σε ένσταση έχει προχωρήσει ήδη ο Αρης Λυχναράς, διαμαρτυρόμενος για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την προεδρία της Φούτμπολ Λιγκ και όπως αυτό διαμορφώθηκε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κ. Λυχναράς θεωρεί αδικαιολόγητο το ότι ακυρώθηκε η ψήφος που ανέγραφε το δικό του όνομα, επειδή το ψηφοδέλτιο, όπως τονίζεται από τον ίδιο, είχε μια ελαφριά τσάκιση. Σημειώνεται πως αν καταμετρούταν η ψήφος, τότε το αποτέλεσμα δεν θα ήταν υπέρ του Λεωνίδα Λεουτσάκου (6-5) αλλά επί της ουσίας ισόπαλο (6-6).

Ο κ. Λυχναράς σκοπεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει και σε γραπτή δήλωση, εξηγώντας το τι ακριβώς συνέβη στις εκλογές της Φούτμπολ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει να σημειωθεί ποιες ΠΑΕ ψήφισαν την εκλογή Λεουτσάκου. Οπως γίνεται γνωστό, ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Πλατανιάς, επομένως μετά τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και η δεύτερη χανιώτικη ομάδα κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, παρών στη ΓΣ της διοργανώτριας ήταν ο διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μαν. Βαϊδάκης, ενώ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό παρέστη ο β’ αντιπρόεδρος, Στάθης Πονηράκος. 

Οσον αφορά τις άλλες τρεις ΠΑΕ, αυτές ήταν οι Αιγινιακός, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης Αρτας.

Στον αντίποδα, την εκλογή Λεουτσάκου ψήφισαν οι εξής: Απόλλων Πόντου, Βόλος, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Σπάρτη και Τρίκαλα.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad