Λυχναράς για ΑΟΧ/Κισσαμικό και Σούπερ Λιγκ: Εχουμε πάντα βλέψεις ταπεινές, αλλά υψηλές

Χανιά | 18 Απριλίου 2018, 22:00

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ονειρεύεται τη Σούπερ Λιγκ κλήθηκε ν' απαντήσει ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και -νέος- β’ αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Αρης Λυχναράς.

Από την απάντησή του επιβεβαιώνεται ότι στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού πλέον… ρίχνουν ματιές προς αυτή την πλευρά, περιμένοντας, επί της ουσίας, τις εξελίξεις.

«Εμείς πάντα έχουμε βλέψεις ταπεινές, αλλά υψηλές», αρκέστηκε να πει ο κ. Λυχναράς, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα. Μάλιστα, οι δηλώσεις του δεν έγιναν στην Κρήτη, αλλά στον “Yellow Radio” στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά, οι δηλώσεις του έγιναν με αφορμή ότι στο Δ.Σ. της Τρίτης εκλέχθηκε νέος β’ αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον κ. Λυχναρά είναι οι εξής:

Για το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ και την ένταση που υπήρξε μεταξύ παραγόντων των ΠΑΕ: «Η συνεδρίαση ήταν πάρα πολύ καλή και σε υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει φέτος. Όμως κακώς, κάποιο μέλος εκπροσωπώντας μια ομάδα, έκανε προσωπικές επιθέσεις σε εκπροσώπους δυο άλλων σωματείων, αλλά εμείς του είπαμε, ότι αυτά δεν αφορούν τη λίγκα».

Για το αν υπήρχαν καταγγελίες στο Δ.Σ. για στημένους αγώνες: «Οποιος θέλει να κάνει καταγγελία, την κάνει εγγράφως κι εκεί που πρέπει, λόγια καφενείου δεν είναι προς συζήτηση».

Για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Φούτμπολ Λιγκ: «Η φετινή χρονιά είναι ομαλή, με την έννοια ότι δεν έχουμε την πίεση που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο υπό το πρίσμα των εξελίξεων στην ΕΠΟ και αυτό είναι καλό. Ετσι η χρονιά κύλησε ομαλά, γι’ αυτό και έχουμε αύξηση των εισιτηρίων, καλύτερο θέαμα και μεγάλο ανταγωνισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, αποφασίσαμε οι τελευταίοι δύο ή τρεις αγώνες να παιχτούν την ίδια ώρα. Και ως προς τον υποβιβασμό, αλλά και ως προς την άνοδο, υπάρχει ενδιαφέρον για τέσσερις ομάδες».

Για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και αν ονειρεύεται την Σούπερ Λιγκ: «Εμείς πάντα έχουμε βλέψεις ταπεινές, αλλά υψηλές».

Για το αν πρόκειται να αλλάξει κάτι ώστε να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός: «Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Εδώ γίνονται ανήκουστα πράγματα, μεσούσης της περιόδου πάνε να αλλάξουν τους κανονισμούς. Απορώ πώς δέχονται να συζητάνε τέτοια πράγματα και πάνω απ’ όλα τα βάζω με τις ηγεσίες όλων. Είτε είναι Σούπερ Λιγκ, είτε είναι ΕΠΟ, είτε είναι υπουργός, απορώ πώς το δέχονται. Και επειδή δεν είμαστε χθεσινοί, δεν μπορούμε να ακούμε ότι η πολιτεία δεν εμπλέκεται. Οπου θέλει εμπλέκεται. Πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες, ανεξαρτήτου ομάδας. Πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες και στις ποινές, και στα τηλεοπτικά και στα πάντα».

Για το αν κέρδισαν δίκαια ΟΦΗ και Αρης την άνοδο: «Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι ο Αρης ήταν το φαβορί. Η έκπληξη είναι ο ΟΦΗ που από την μέση της σεζόν και έπειτα μεταλλάχθηκε».

Για τα νομικά θέματα που θα βρει μπροστά του ο ΟΦΗ: «Από τον Τύπο τα διαβάζω και εγώ, για αυτά θα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο αν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις».

Για το πόσες ομάδες έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση: «Αυτά δεν μας τα λένε, ο καθένας τα κρατάει για τον οίκο του».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania