Λυρώνης: Η νίκη μας δίνει δύναμη

Football League 10 Μαρτίου 2019, 20:16

Ο Γιώργος Λυρώνης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τόνισε πως θα έχει πάρα πολλά οφέλη για το συγκρότημα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός του Ηροδότου υποστήριξε ότι πως οι τρεις βαθμοί θα δώσουν μεγάλη δύναμη στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και της προσπάθειας για την παραμονή στη Football League.

Αναλυτικά δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνανε ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι, που μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και θέληση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ τυχερό και αυτό μας αποσυντόνισε και χάλασε την εικόνα μας. Στο δεύτερο νομίζω ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και πήραμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν οι καλύτεροι για μας, καθώς θα μας βοηθήσουν.

Συγχαρητήρια στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, γιατί ήρθε εδώ και έπαιξε για την ομάδα του και την ιστορία του. Αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το πάθος και αυτή τη δίψα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ψάχναμε αυτή τη νίκη αρκετό καιρό.

Πολλές φορές δεν πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε και επειδή το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας, μας κρατούσε πίσω. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα μας απελευθερώσει για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Mikel Chania Delivery
xoriatiko
Papantonakis Cards