Λουγιάκης: Μετά την 25η Μαρτίου σχεδιάζουμε τη νέα χρονιά

Παλαιόχωρα | 22 Μαρτίου 2018, 0:53

Αντίθετα με τον πρόεδρο, Σήφη Δελάκη, ο αντιπρόεδρος της Παλαιόχωρας, Ανδρέας Λουγιάκης, ερωτηθείς για την επόμενη χρονιά της ομάδας, απάντησε ότι μετά την 25η Μαρτίου θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα, μετά την 25η Μαρτίου θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα σχεδιάσουμε την καινούργια χρονιά γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι για να γίνει μια καλή οργάνωση θα πρέπει οι ομάδες να χτίζονται από πολύ νωρίτερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λουγιάκης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο athlitiko είναι τα εξής:

«Ξέραμε από πριν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι γιατί το ΣΥΝΚΑ, η προετοιμασία και η χρονιά του δείχνει ότι είναι ομάδα Γ’ Εθνικής και όχι Α’ τοπικού. Δε μπήκαμε καλά στο α’ ημίχρονο, το ΣΥΝΚΑ ήταν καλύτερο από μας. Στην ανάπαυλα δώσαμε όρκο και είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε το πρόσωπό μας. Μπήκαμε πιο αποφασισμένα, δεχθήκαμε γκολ, το γυρίσαμε κι αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε Κυπελλούχοι και αφιερώνουμε αυτόν τον τίτλο στον κόσμο μας, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει».

Για τα σχέδια της νέας χρονιάς: «Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα, μετά την 25η Μαρτίου θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα σχεδιάσουμε την καινούργια χρονιά γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι για να γίνει μια καλή οργάνωση θα πρέπει οι ομάδες να χτίζονται από πολύ νωρίτερα. Οπότε, ευχόμαστε όλοι να είμαστε το ίδιο δυνατοί και του χρόνου και να έχουμε και πάλι μια καλή σεζόν».

 

Estrella
Auto KCS