Λεουτσάκος: Θα μεταδίδονται ένα ματς Σάββατο και ένα Κυριακή, ίσως και Δευτέρα

Football League | 13 Οκτωβρίου 2018, 12:40

Δηλώσεις για την επερχόμενη έναρξη του πρωταθλήματος, τη συμφωνία με την ΕΡΤ και τι αυτή περιλαμβάνει, αλλά και για τη χορηγία που αναμένεται να δοθεί στη Φούτμπολ Λιγκ παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας μίλησε στον “Arena fm” το Σάββατο (13/10), προσπαθώντας σε γενικές γραμμές να παρουσιάσει μία “ομαλότητα” αναφορικά με το πρωτάθλημα που ξεκινά σε δυο εβδομάδες. «Κάθε χρόνο και νωρίτερα ξεκινάμε, κάτι είναι και αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά…

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Δεν ήταν στο χέρι μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Καθυστερήσαμε να κλείσουμε συμφωνίες με τα κανάλια, πάλι είμαστε αδικημένοι, όμως πήραμε απόφαση να ξεκινήσουμε. Πρέπει το προϊόν να φανεί και να παίζει. Είναι πολλές περισσότερες οι ανάγκες των ομάδων από αυτά που θα παίρνουν φέτος από εμάς. Υπάρχει πικρία και δυσαρέσκεια, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ: «Την παραγωγή δεν την κάνει η ΕΡΤ και αναγκαζόμαστε να την πληρώνουμε εμείς. Hρθαμε σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής η οποία θα δουλέψει για την ΕΡΤ και για εμάς, είναι εξωτερική παραγωγή. Εμείς θα λάβουμε 1.800.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά, από τα οποία θα δώσουμε στην εξωτερική παραγωγή κάποια χρήματα. Προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή συνεργασία με τον συγκεκριμένο κύριο. Δυο παιχνίδια την εβδομάδα θα δείχνουμε από την κατηγορία, ένα Σάββατο και ένα Κυριακή. Θέλουμε να κάνουμε και μια εκπομπή για τη Football League, θα το δούμε αυτό. Θέλουμε να δείχνουμε και τη Δευτέρα ένα ματς. Eχουμε σκέψεις να μπορούμε κάποια παιχνίδια να τα μεταδίδουμε ραδιοφωνικά. Θέλουμε να βελτιώσουμε χρόνο με το χρόνο το προϊόν. Παίζει μεγάλο ρόλο το τηλεοπτικό. Θα προσπαθήσουμε να μην αδικηθεί καμία ομάδα. Πρέπει η διοργανώτρια να κρατήσει όλες τις ομάδες ενωμένες, πρέπει να είναι δυνατή και να σκέφτεται και τους αδύναμους και τους δυνατούς. Θέλουμε να κάνουμε και μια διαφορετική πρόταση και στο θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Μπορεί κάποια γήπεδα να μην έχουν θέση να μπει μέχρι και καροτσάκι ΑΜΕΑ. Η πολιτεία θα βοηθήσει σε αυτό».

Για τους χορηγούς της Φούτμπολ Λιγκ: «Θεωρώ πως θα υπάρχει μεγάλος χορηγός. Είμαστε σε συζητήσεις και νομίζω θα πετύχουμε».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad