Λεουτσάκος: Η καρέκλα δεν ανήκει ούτε στον Λυχναρά, ούτε στον Λεουτσάκο

Football League 7 Ιουλίου 2018, 12:23

Χαρούμενος για την επανεκλογή του δήλωσε πως αισθάνεται ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, που όπως τόνισε, ένιωσε μεγάλη πίεση το τελευταίο 10ήμερο και ειδικότερα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αρη Λυχναρά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Δεν ήμουν μαθημένος σε τέτοια πίεση και σε τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία. Οι τελευταίες 10 ημέρες ήταν ψυχοφθόρες με συζητήσεις και κουβέντες. Εγώ έκατσα στην καρέκλα και φανταζόμουν τον εαυτό μου ότι ήμουν πρόεδρος όλων των ομάδων, ότι με ήθελαν όλοι οι πρόεδροι. Όταν ήρθε η δεύτερη υποψηφιότητα δεν πίστευα ότι θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν σας κρύβω ότι έπαιρνα μόνος μου τους προέδρους. Περίμενα από κάποιους ότι θα υπήρχε μια αναγνώριση τουλάχιστον στο έργο που έχουμε κάνει. Δεν θα υπήρχε μια αδικία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεων. Λεουτσάκος, που σημείωσε επίσης ότι, «η καρέκλα δεν ανήκει ούτε στον Λυχναρά, ούτε στον Λεουτσάκο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Ευχαριστώ τους προέδρους για την εμπιστοσύνη τους για τη δεύτερή μου θητεία στη Φούτμπολ Λιγκ. Από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει στην καρέκλα, θεωρώ το απέδειξα και σε όλους τους προέδρους ότι είμαι με όλες τις ομάδες. Εκφράζω και την απορία μου για μερικά θέματα που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα βάζω στο περιθώριο. Θεωρώ ότι όλοι οι πρόεδροι -και αυτοί που με ψήφισαν και αυτοί που δεν με ψήφισαν- αποφάσισαν για το συμφέρον της Φούτμπολ Λιγκ. Θα κάνουμε τον αγώνα που πρέπει να κάνουμε για την κατηγορία. Να λειτουργήσει και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Ευχαριστώ και αυτούς που με στήριξαν αληθινά».

Για τις ψυχολογικές πιέσεις που υποστήριξε ότι δέχτηκε και για το ότι μετά από πολλά χρόνια έγιναν εκλογές με δύο υποψήφιους: «Δεν ήμουν μαθημένος σε τέτοια πίεση και σε τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία. Οι τελευταίες 10 ημέρες ήταν ψυχοφθόρες με συζητήσεις και κουβέντες. Εγώ έκατσα στην καρέκλα και φανταζόμουν τον εαυτό μου ότι ήμουν πρόεδρος όλων των ομάδων, ότι με ήθελαν όλοι οι πρόεδροι. Όταν ήρθε η δεύτερη υποψηφιότητα δεν πίστευα ότι θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν σας κρύβω ότι έπαιρνα μόνος μου τους προέδρους. Περίμενα από κάποιους ότι θα υπήρχε μια αναγνώριση τουλάχιστον στο έργο που έχουμε κάνει. Δεν θα υπήρχε μια αδικία. Προσπάθησα να μην αδικήσω κανέναν. Θεωρώ ότι δεν αδίκησα κάποιον άνθρωπο και γι’ αυτό μου βγήκε η πίεση. Τις τελευταίες ημέρες άκουσα πολλά, μου έλεγαν πολλά, έκλεισα τα αυτιά μου και επικεντρώθηκα στο ότι πρέπει να κάνω το σωστό και να πω την αλήθεια στους προέδρους. Με τίμησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Πιέστηκαν πολύ. Για εμάς είναι μία ηθική καταξίωση και στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου και ευχαριστώ όσους με στήριξαν».

Για το αν θα αλλάξει η φιλοσοφία διοίκησης ή θα λειτουργεί ως πρόεδρος όλων των ομάδων της κατηγορίας: «Βεβαίως. Και αυτό πιστεύω η πορεία μου το έδειξε. Αυτά που κατάφερα στην πορεία της δικής μου διοίκησης, δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα 10-15 χρόνια, χωρίς να θέλω να πω κάτι για τους προκατόχους μου. Με συντονισμένη δουλειά, με τον κ. Μπακαλάρο και τον κ. Γιαννόπουλο, που τους συγχαίρω και με τους υπόλοιπους θα τρέξουμε για καλύτερες ημέρες για την κατηγορία».

Για την αγωγή κατά της Σούπερ Λιγκ και το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγινε η διαδικασία με ανοικτές τις πόρτες: «Δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν παρασκηνιακές κινήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ο πρόεδρος να μην είναι ενωτικός. Σε κατ’ ιδίαν κουβέντα είπα και στον κ. Λυχναρά ότι αν υπάρχει προοπτική και να έρθουν καλύτερες ημέρες με την κάθοδό του στον προεδρικό θώκο, δεν υπήρχε λόγος να μείνω. Δεν μένω για να μείνω. Μείναμε για να σωθεί η κατηγορία και αυτός είναι ο στόχος μου. Η καρέκλα δεν ανήκει, ούτε στον Λυχναρά, ούτε στον Λεουτσάκο. Ο στόχος μας είναι να γίνει βιώσιμη η κατηγορία και να τρέξουμε».

Για την προσπάθεια εύρεσης χορηγιών και χρημάτων: «Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό. Υπάρχει το συμβόλαιο με την ΕΡΤ που είναι υπό συζήτηση, να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και θα είμαστε στο τρέξιμο, ώστε να κάνουμε καλύτερο το πρωτάθλημά μας και να βρούμε λεφτά για τις ομάδες».

Για το ποια είναι η άποψη του για την αναδιάρθρωση: «Οταν συναντήσαμε τον Υφυπουργό δεν είχαμε σαφή εικόνα. Τον πρώτο λόγο όπως γνωρίζετε τον έχει η Σούπερ Λίγκα. Στο επόμενο ραντεβού θα μας ενημερώσει αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι. Για κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Αν με αυτά που ακούμε μπορεί να μπει μία τάξη στο ποδόσφαιρο και θα έρθουν λεφτά, είναι ευπρόσδεκτο. Οι ομάδες θέλουν λεφτά, να είναι βιώσιμες. Να μπουν όροι και δικλείδες ασφαλείας. Το θέμα της ανόδου δύο ομάδων είναι πρωταρχικό. Δεν το συζητάμε. Θα κάνουμε συμβούλιο με όλες τις ομάδες, τον Αήττητο και τον Ηρόδοτο και θα αποφασίσουμε όλοι οι πρόεδροι τι θέλουν».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad