Λεουτσάκος: Ζητάμε να ανέβουν από δύο έως… τέσσερις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ

Football League 13 Αυγούστου 2018, 18:15

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, κάνοντας αυτή τη φορά αναφορά στο θέμα της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ και το πόσες ομάδες θα μπορούσαν να είναι αυτές. «Εμείς ζητάμε από δύο έως τέσσερις», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ.

Προφανώς, ο αριθμός των τεσσάρων ειδικότερα ομάδων θα αφορούν και για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αφού είναι αδύνατο υπό άλλες συνθήκες να ανέβουν τόσες πολλές τη να περίοδο. «Αν μας καλέσει η ΕΠΟ για να αποφασίσει τι θα ισχύσει, θα πάμε και θα καταθέσουμε τις απόψεις μας», σημείωσε ο κ. Λεουτσάκος, ο οποίος μίλησε για τα χρήματα της ΕΡΤ και πώς αυτά θα μοιραστούν στις ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, που έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis είναι οι εξής:

Για τη συμφωνία με την ΕΡΤ: «Συνεργαζόμαστε επί δύο χρόνια με τον κ. Βασιλειάδη και ήμουν σίγουρος ότι δε θα άφηνε ξεκρέμαστη τη Λίγκα γιατί ο ίδιος κράτησε και πρόπερσι ζωντανό το πρωτάθλημα χάρη στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Μας είπε ότι μας δίνει αυτό το συμβόλαιο που ξέρετε όλοι, μαζί με κάποιες χορηγίες και αν μπορεί να βοηθήσει παραπάνω, θα το κάνει. Πήγαμε μαζί με τον κ. Μπακάλαρο στη γενική γραμματεία εσόδων για να δούμε πόσες κρατήσεις έχει η Φούτμπολ Λιγκ για να συμμαζέψουμε το μαγαζί, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, και ό,τι χρήματα έρχονται να πηγαίνουν στις ομάδες και όχι σε παλιές αμαρτίες».

Για το πώς θα μοιραστούν τα χρήματα στις ομάδες: «Θα κοιτάξουμε να βάλουμε κάποια κίνητρα, είτε εμπορικά είτε βαθμολογικά».

Για το αν ισχύσει το σενάριο να πέσουν τρεις από τη Σούπερ Λιγκ και να ανέβει μία ομάδα από τη Φούτμπολ Λιγκ: «Εμείς ζητάμε δύο έως τέσσερις! Αν μας καλέσει η ΕΠΟ για να αποφασίσει τι θα ισχύσει, θα πάμε και θα καταθέσουμε τις απόψεις μας. Οι ομάδες που θα πέσουν από τη Σούπερ Λιγκ θα πάρουν τα ίδια χρήματα. Αυτό είναι μια αδικία γιατί μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που θα βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ για να διεκδικήσει την άνοδο θα πάρει 200.000 ευρώ ενώ μια ομάδα Σούπερ Λιγκ που θα υποβιβαστεί θα πάρει τα ίδια χρήματα που έπαιρνε και την προηγούμενη σεζόν! Δεν είναι άδικο να ανέβει μόνο μία ομάδα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβούνται».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad