Λεουτσάκος: Εμείς στη Φούτμπολ Λιγκ είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών!

Football League 9 Αυγούστου 2018, 17:42

Την κατάσταση που επικρατεί στη Φούτμπολ Λιγκ περιγράφει με δηλώσεις του ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, εκφράζοντας ουσιαστικά μια… κραυγή αγωνίας για το "αύριο" της κατηγορίας!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λεουτσάκος τονίζει μεταξύ άλλων ότι επείγει να γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό, Γ. Βασιλειάδη, δίνοντας το στίγμα για τη στάση που θα κρατήσει ο Φορέας. «Περιμένουμε να δούμε τι θα πάρουμε ως Λίγκα, τι θα μας πουν. Δεν υπάρχει περίπτωση, να το ξέρετε. Αν δεν ικανοποιηθούν οι ομάδες, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πώς θα ξεκινήσουμε, χωρίς να ικανοποιηθούμε; Η απαίτηση είναι να ικανοποιηθούν οι ΠΑΕ με σεβαστό ποσό», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Λεουτσάκος…

Αυτή είναι λοιπόν η κατάσταση που χαρακτηρίζει το ελληνικό “επαγγελματικό” ποδόσφαιρο, με τις δηλώσεις του προέδρου της Φούτμπολ Λιγκ να είναι πραγματικά εξόχως ενδιαφέρουσες…

Αναλυτικά:

«Αναμένουμε… Είμαστε οι τελευταίοι! Αναμένουμε τον υπουργό και όχι τη Σούπερ Λίγκα. Περιμένουμε να δούμε τι θα πάρουμε ως Λίγκα, τι θα μας πουν. Δεν υπάρχει περίπτωση, να το ξέρετε. Αν δεν ικανοποιηθούν οι ομάδες, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πώς θα ξεκινήσουμε, χωρίς να ικανοποιηθούμε; Η απαίτηση είναι να ικανοποιηθούν οι ΠΑΕ με σεβαστό ποσό. Πάλι ψίχουλα θα πάρουμε; Ας μας δώσουν 4-5 εκατ. ευρώ. Αν παίρνει μία μεγάλη ΠΑΕ 5 εκατ. ευρώ και η άλλη παίρνει 3 εκατ. ευρώ, οι 16 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ πόσα πρέπει να πάρουν; Η κοινή λογική τι λέει; Είμαστε επαγγελματική κατηγορία κι εμείς έχουμε δικαιώματα, υπάρχουν απαιτήσεις, θέλουμε χρήματα! Οι πρόεδροι της Λίγκας πληρώνουν την Εφορία, το ΙΚΑ. Πρέπει να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι. Κάναμε το πρωτάθλημα από 18 ομάδες και πήγαμε στις 16. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Στο τέλος θα μας αφανίσουν κιόλας. Τι θα γίνει τώρα;»

Για το “σχέδιο” της αναδιάρθρωσης: «Δεν ξέρουμε κάτι επίσημο. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα! Κάθε μέρα ακούμε κάτι διαφορετικό. Είναι απίστευτο, έχουμε ζαλιστεί από την όλη κατάσταση! Περιμένουμε να μας φωνάξει ο υφυπουργός. Είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών! Ετσι πάμε… Πέρσι ήμασταν οι φτωχοί. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και δικαστικές διαμάχες με τη Σούπερ Λίγκα. Το ποσό που μας οφείλεται είναι στα 16,5 εκατ. ευρώ. Τα διεκδικούμε από το 2012. Είναι βάση του νόμου. Οχι ό,τι λέει ο Λεουτσάκος. Δεν πρέπει να μπουν στο τραπέζι κάποια στιγμή; Πήραμε τα χρέη από τη Σούπερ Λίγκα. Είμαστε ως κατηγορία μόνο για να πληρώνουμε. Πόσα θα πληρώσουμε; Ολες οι ομάδες εκεί θα κινηθούν. Πώς θα ξεκινήσουν χωρίς χρήματα; Η κοινή λογική το λέει. Δεν μιλώ εξ ονόματός μου, αλλά δεν βλέπω να ξεκινάμε αν δεν δούμε χρήματα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad