Λεουτσάκος: Δεν μπορούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αποφασίζουν και για εμάς

Football League 14 Ιουλίου 2018, 15:55

Οπως αναμενόταν, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόταση που έγινε από τη Σούπερ Λιγκ να παίζουν μπαράζ ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής για την άνοδο από τη Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Δεν μπορούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αποφασίζουν και για εμάς», τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Λεουτσάκος, θέτοντας στη συνέχεια το ρητορικό ερώτημα: «Δηλαδή αποφασίζουν οι κύριοι αυτοί για εμάς;».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Libero” είναι οι εξής:

«Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα θέση, γιατί όλα αυτά που ακούγονται είναι ανεπίσημα. Εμείς κοιτάμε τα συμφέροντα της Φούτμπολ Λιγκ και των ομάδων. Εμείς θέλουμε δύο ομάδες να ανεβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ και δύο να πέφτουν. Αυτό που ίσχυε να συνεχίσει να ισχύει. Εμείς πέρυσι κάναμε την δική μας αναδιάρθρωση, ρίξαμε περισσότερες ομάδες. Είχαν πει και στη Σούπερ Λιγκ να το κάνουν, αλλά δεν το έκαναν. Εμείς κάναμε την εξυγίανση της κατηγορίας και περιμένουμε κάποια ανταπόκριση για βοήθεια από την Πολιτεία, γιατί είμαστε η μόνη κατηγορία που ό,τι είπε το έκανε. Αν η Σούπερ Λιγκ αποφασίζει για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς τη Φούτμπολ Λιγκ, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αποφασίζουν και για εμάς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας φωνάζουν να συζητήσουμε όλοι μαζί. Δηλαδή αποφασίζουν οι κύριοι αυτοί για εμάς; Αναμένουμε επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις και στη συνέχεια θα συζητήσουν οι ομάδες και ό,τι αποφασίσουν θα το εφαρμόσουμε».

Για το αν θα γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Η επόμενη κίνηση που περιμένουμε είναι να ενημερωθούμε από επίσημα χείλη. Υπάρχει και ένα συμβόλαιο που είναι σε εκκρεμότητα με την ΕΡΤ, που είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αλλά περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, για να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις, να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε.

Για τις συζητήσεις με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Σε μας υπάρχει κεντρική διαχείριση και για κάθε ομάδα θα είναι το ίδιο ποσό. Δεν έχουμε κάτι επίσημο ακόμα, γιατί περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Περιμένουμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με την ΕΡΤ να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε παραπάνω από αυτά που είχαμε πάρει πέρυσι και πρόπερσι. Πέρυσι και τα νούμερα τηλεθέασης και τα νούμερα των εισιτηρίων ήταν πολύ διαφορετικά από την προηγούμενη χρονιά».

Για τον στόχο των εσόδων: «Αυτό που θέλουμε για τις ομάδες της κατηγορίας, είναι από 200.000 ευρώ το λιγότερο. Για να είμαστε ικανοποιημένοι και να μπορούν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν. Προσπαθούμε να βρούμε ένα ποσό για να βοηθήσουμε τις ομάδες. Από εκεί και πέρα ό,τι κέρδη έρχονται, θα πάνε κατευθείαν στις ομάδες».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad