Λεοζίνιο: Πηγή έμπνευσης ο Περόνε

Χανιά | 11 Δεκεμβρίου 2019, 20:41

Στην απόφαση του Περόνε να σταματήσει το ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Λεοζίνιο, ο οποίος τον παροτρύνει να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιριστής των Χανίων παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 με αφορμή την απόφαση του Εμάνουελ Περόνε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Οι δυο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον Ηρακλή. Αναλυτικά πόσα είπε ο παίκτης της Χανιώτικης ομάδας για…

Την απόφαση του Περόνε να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Είναι μια στενάχωρη είδηση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχεται κάποτε αυτή η στιγμή. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής έμπνευση για μένα, τον θαύμαζα. Έφτασε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου και δυστυχώς λέει αντίο.»

Το μεγάλο ατού του Περόνε: «Είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Συνεργαστήκαμε σε πολλές ομάδες και ήξερα από πριν τι θα κάνει, πού πρέπει να του δώσω τη μπάλα. Συνεννοούμασταν πολύ γρήγορα. Το γεγονός όμως ότι έκανε πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα οφείλεται και στον χαρακτήρα του. Είναι μια έντονη προσωπικότητα και αυτό τον βοήθησε να κάνει μια τόσο όμορφη καριέρα. Θα ήθελα να τον δω να συνεχίζει στο γήπεδο, όμως αυτή είναι η απόφασή του και πρέπει να τη σεβαστούμε.»

Το μήνυμα που του στέλνει: «Τώρα που σταματά το ποδόσφαιρο να έχει μια όμορφη ζωή, και να συνεχίσει να είναι κοντά στο ποδόσφαιρο. Και ότι το καλύτερο στη ζωή του.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad