Λαϊβεράς: Δε θα έρθει για εκδρομή η Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 20 Οκτωβρίου 2018, 13:30

Με πολύ καλά λόγια εκφράστηκε για την Παλαιόχωρα ο Βαγγέλης Λαϊβεράς, επισημαίνοντας τους κινδύνους που υπάρχουν για την ομάδα του στο κυριακάτικο ματς.

Ο έμπειρος προπονητής του Κερατσινίου χαρακτήρισε τον ΑΟΠ πολύ καλή και σοβαρή ομάδα, μίλησε για τα χαρακτηριστικά του και σχολίασε ότι αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική του θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του “Rossoneri TV” έχουν ως εξής: «Το παιχνίδι με τον Ιωνικό το έχουμε αφήσει πίσω από την Κυριακή το βράδυ. Αν μείνουμε σε αυτό θα έχουμε πρόβλημα την Κυριακή (21/10). Τα παιδιά όλα είναι προσγειωμένα, ξέρουν τι θέλουν την Κυριακή. Θα παίξουμε με την Παλαιόχωρα, που είναι μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Βάζει την μπάλα κάτω, δημιουργεί διαδρόμους, βγάζει φάσεις, γνωρίζουμε τον αντίπαλο καλά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί κι αυτούς τους αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουν, από συγκυρίες είναι εκεί που είναι, έτσι όπως έχασε τα παιχνίδια (η Παλαιόχωρα). Εδώ δε θα έρθει εκδρομή, θα έρθει να στηθεί για να πάρει αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τους κάνουμε το χατίρι. Βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι θα τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε θα φροντίσουμε να μη χάσουμε έστω και τον βαθμό που δικαιούμαστε. Όταν ξεκινά ένα παιχνίδι είναι 0-0, έχεις έναν βαθμό στην τσέπη και φροντίζεις να μην τον χάσεις. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά. Να γίνει ένα ήρεμο και όμορφο παιχνιδάκι, να το χαρεί ο κόσμος και ο καλύτερος να κερδίσει».

Δηλώσεις έκανε και ο 17χρονος τερματοφύλακας Χρίστος Κούμπουλα, που ήταν ο πρωταγωνιστής – στο ντεμπούτο του – του εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό, στο οποίο αναφέρθηκε περισσότερο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι θα κάνει ντεμπούτο με τον Ιωνικό: «Μόλις μου το ανακοίνωσε ο κόουτς χάρηκα πάρα πολύ. Ήθελα να μπω να δείξω αυτό που είμαι και ακόμα καλύτερα που πήραμε και τη νίκη».

Για το πόσο σημαντικό για τον ίδιο είναι τα καλά λόγια που ακούστηκαν και από αντιπάλους για την απόδοσή του: «Ήταν απλά ένα παιχνίδι, έκανα αυτό που έπρεπε. Αυτή είναι η δουλειά μου και όποτε χρειάστηκα ήμουν εκεί».

Για το αν του δίνει δύναμη για τη συνέχεια: «Σίγουρα έχω καλύτερη ψυχολογία και πάμε πιο δυνατά»

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad