Λαζαρίδης: Παίξαμε σα να έχουμε εμείς τα προβλήματα!

Χανιά | 6 Ιανουαρίου 2018, 19:48

Την αλήθεια με βάση το πώς παρουσιάστηκε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Δυστυχώς ήρθαμε σα να έχουμε… εμείς προβλήματα. Ηρθαμε χωρίς αρχή, μέση και τέλος», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τερματοφύλακα της χανιώτικης ομάδας είναι οι εξής:

«Ηρθαμε να παίξουμε έναν αγώνα με μία μεγάλη ομάδα. Παρά τα προβλήματά του δεν αλλάζει, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς εμείς ήρθαμε σα να έχουμε… εμείς προβλήματα. Ηρθαμε χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ημασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Κάναμε όλοι μας τραγικά λάθη και δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι πολύ εύκολα. Θα βάλουμε κάτω τα κεφάλια γιατί πρέπει να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν πριν έρθουν οι γιορτές».

Για το αν πίστευε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ότι μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με βάση και τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Δεν είναι τα προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ. Οπου κι αν πάμε δεν ξέρω κάποιον που να λέει πάω να χάσω. Με όποιον και να παίζεις, ακόμα και με τη Μπαρτσελόνα, πας να πάρεις ό,τι σου αναλογεί, ακόμα το 1%, 20% ή το 30%. Οπως δείξαμε με όλες τις ομάδες ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, έτσι και σήμερα ήρθαμε να πάρουμε έστω τον ένα βαθμό. Ο ένας βαθμός εκτός έδρας είναι μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για ό,τι καλύτερο».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Απ’ όσο διαβάζω στα σάιτ και τις εφημερίδες είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά ο ΟΦΗ παραμένει ΟΦΗ. Οσες φορές και να πάει στο γκρεμό, ΟΦΗ είναι. Κάποιος θα βρεθεί και θα τραβήξει αυτή την ομάδα στην επιφάνεια».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad