Κ. Σκούρτης: Να δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία

Face Control | 26 Ιαν 2018, 13:48

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κρητικού Αστέρα, της Δόξας Παχιανών, των ομάδων Κ20 του Πλατανιά και Κ19 του ΑΟ Χανιά Κώστας Σκούρτης, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λουφτετάρι, ομάδα της Superliga της Αλβανίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον αδερφό του Βασίλη, μίλησε στο athlitiko, για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, δίνοντας λεπτομέρειες για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του.

Πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στη Λουφτετάρι;

Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός διευθυντής της Λουφτετάρι Βαγγέλης Τσιάβος και μου πρότεινε να δοκιμαστώ για μια εβδομάδα και χωρίς σκέψη δέχτηκα να πάω. Σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να κάνω το παραπάνω βήμα και να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Vasilis Kostas Skourtis

Πως νιώθεις που θα είσαι συμπαίκτης με τον αδερφό σου;

Σίγουρα με τον αδερφό μου εδώ, θα είναι πιο εύκολο να εγκλιματιστώ στην ομάδα και επίσης θα μπορέσω μετά από τόσα χρόνια να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του.

Κάνε μας ένα σχόλιο για τη νέα σου ομάδα και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Αλβανίας.

Η Λουφτετάρι είναι μια υγιής ομάδα που όπως πέρυσι έτσι και φέτος διεκδικεί μια θέση για την Ευρώπη. Το πρωτάθλημα σαν επίπεδο είναι πολύ καλό και είναι ανταγωνιστικό.

Ποιοι είναι οι μελοντικοί σου στόχοι;

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση ώστε να είμαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την ομάδα και να δείξω της δυνατότητες μου.

Επιμέλεια: Μανώλης Χρυσός

 

karta antonis garden

Rabona ad