Κόλτζος: Την αφιερώνουμε στον πρόεδρο και τον Μπαδιεριτάκη

Πανακρωτηριακός | 1 Δεκεμβρίου 2019, 20:16

Στον πρόεδρο, Μανώλη Σβουράκη και στον αρχηγό, Σάκη Μπαδιεριτάκη, που όπως τόνισε, αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΟΑ ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο τεχνικός του Πανακρωτηριακού δεν παρέλειψε να τονίσει και πάλι ότι ο στόχος για την ομάδα του παραμένει η παραμονή, αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε για την τέταρτη θέση στην οποία δείχνει να εδραιώνεται.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Ηταν το τελευταίο παιχνίδι αυτής της τριάδας που είχαμε αυτή την εβδομάδα με την εμβόλιμη αγωνιστική. Είχα πει στα παιδιά ότι το παιχνίδι με τον Ατσαλένιο θα ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό με την Επισκοπή. Θεωρώ τον Ατσαλένιο μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον όμιλο μας, μια ομάδα η οποία διαθέτει μεσοεπιθετικά πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπου αν δεν τους περιορίσεις, θ’ αντιμετωπίσεις σίγουρα μεγάλο πρόβλημα. Παρότι ήταν το τρίτο παιχνίδι στη σειρά εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, ενώ είχαμε δύο δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο είχε βέβαια και ο Ατσαλένιος μία κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό ότι το παιχνίδι θα άνοιγε πάρα πολύ σε ό,τι αφορά το ρυθμό γιατί ο Ατσαλένιος με βάση και τη βαθμολογική θέση που κατέχει, η οποία δεν του αξίζει βάσει της ομάδας που έχει, θα έπρεπε να ανοιχτεί και πραγματικά αυτό συνέβη. Ηταν λογικό γιατί στα τελευταία τρία παιχνίδια έπαιξαν ουσιαστικά τα ίδια παιδιά. Θα έβγαζαν από ένα σημείο και μετά κούραση, παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε τυχεροί.

Είναι μια νίκη η οποία μας εδραιώνει ψηλά, και μας φέρνει αρκετά μακριά από την τελευταία θέση. Οπως έχω ξαναπεί, ο στόχος φέτος για την ομάδα, είναι αυτός, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι μία νίκη η οποία με βάση το οικογενειακό κλίμα που έχουμε, θέλουμε να την αφιερώσουμε στον πρόεδρο μας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα μας στηρίζει και βρίσκεται κοντά μας, όπως και στον αρχηγό της ομάδας μας, τον Σάκη Μπαδιεριτάκη, που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, στον οποίο είμαστε όλοι κοντά και του συμπαραστεκόμαστε, όπως και σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad