Κόλτζος: Παιχνίδι μονόδρομος για εμάς (video)

Πανακρωτηριακός | 13 Δεκεμβρίου 2019, 23:00

Τον ΑΟΑΝ υποδέχεται την Κυριακή στα Καθιανά ο Πανακρωτηριακός, με τον Γιώργο Κόλτζο να χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως μονόδρομο και να ζητά τη νίκη που θα εδραιώσει τη Χανιώτικη ομάδα στην 4η θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανακρωτηριακού στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης:

«Είναι ένα παιχνίδι μονόδρομος για εμάς. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων στην έδρα μας που μας δίνει φοβερή ενέργεια και με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη που θα μας εδραιώσει στην τέταρτη θέση και θα μας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η αρχή του πρωταθλήματος ήταν δύσκολη γιατί τα παιδιά μπήκαν σε μία διαφορετική κατηγορία, με άλλους ρυθμούς. Ήταν λογικό στην αρχή να γίνουν κάποια λάθη. Παρόλα αυτά γνωρίζαμε τις δυνατότητες της ομάδος, τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, στην ομάδα και σ’ αυτό που δουλεύουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Κάθε εβδομάδα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δούμε τα πλεονεκτήματα της κάθε ομάδος, τα μειονεκτήματά της. Πάνω σε αυτά δουλεύουμε. Αποκτάμε ένα διαφορετικό κίνητρο κάθε εβδομάδα και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»

Mikel Chania Delivery

Rabona ad