Κόλτζος: Να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις

Πανακρωτηριακός | 7 Δεκεμβρίου 2019, 17:11

Στη Σοχώρα θα φιλοξενηθεί το μεσημέρι της Κυριακής από τον Ρεθυμνιακό ο Πανακρωτηριακός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Γιώργος Κόλτζος και Νίκος Κοζάκης μιλούν για ένα δύσκολο παιχνίδι, που χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανακρωτηριακού και του ποδοσφαιριστή της Χανιώτικης ομάδας στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης:

Γιώργος Κόλτζος (προπονητής Πανακρωτηριακού): «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο με τον Ρεθυμνιακό, η οποία είναι μία ομάδα που βγάζει δυναμική στην έδρας της. Μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές να μην είναι τόσο ανταγωνιστικός, αλλά θεωρώ ότι ιδιαίτερα στο γήπεδό του είναι δυνατός.

Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις. Έχω ξαναπεί ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες είναι ισάξιες και θα πρέπει να είσαι κάθε εβδομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε μία άγρια ομορφιά. Προηγηθήκαμε 2-0, ο Ρεθυμνιακός μας ισοφάρισε και με ένα γκολ στο τέλος νικήσαμε. Ήταν η πρώτη νίκη στην έδρα μας και σίγουρα πλέον γνωριζόμαστε, όπως και με όλες τις ομάδες στην κατηγορία.»

Νίκος Κοζάκης (ποδοσφαιριστής Πανακρωτηριακού): «Ακολουθεί ένα παιχνίδι στην έδρα του Ρεθυμνιακού. Κατά την άποψή μου πρόκειται για μία ομάδα πολύ ποιοτική, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι το αντίστοιχο παιχνίδι την έδρας μας είχε πάει στην κόψη του ξυραφιού και κερδίσαμε 3-2 στα τελευταία λεπτά.

Για εμάς όμως είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε κι να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που έχουμε στα τελευταία ματς και να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Έχουν μείνει πέντε παιχνίδια ακόμα, τα οποία είναι όλα τελικοί.»

Mikel Chania Delivery

Rabona ad