Κόλα: Καλός απολογισμός για μένα τα τρία γκολ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 15 Οκτωβρίου 2019, 21:51

Ο Αγγελος Κόλα είναι από τους ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ χάρη στα κρίσιμα γκολ του.

Ειδικότερα στο παιχνίδι με τον Πόρο, ο 20χρονος επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ συνολικά έχει πετύχει τρία μέχρι στιγμής αφού είχε σκοράρει και εναντίον του Αγίου Νικολάου. Ο Κόλα, που πέρσι ήταν στην Παλαιόχωρα και φέτος φορά τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δηλώνει ότι ο στόχος για την ομάδα του παραμένει μια θέση στην τετράδα, ενώ μιλά με αισιοδοξία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Γιούχτα.

Οι δηλώσεις του έγιναν στο ραδιόφωνο του Super FM.

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε είναι τα εξής: «Τα τρία γκολ για μένα είναι, σίγουρα, ένας καλός απολογισμός. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη επί του Πόρου. Εχουμε καλή ομάδα, κάτι που βοηθά ώστε, τόσο εγώ όσο και οι άλλοι παίκτες, να πετυχαίνουμε».

Για τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Δυστυχώς ξεκινήσαμε με αυτό τον τρόπο τη χρονιά. Ολες οι ομάδες κάποτε κάνουν μια κοιλιά μέσα στη χρονιά, μάλλον εμάς αυτό έγινε στην αρχή. Δυστυχώς δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε στα δύο πρώτα παιχνίδια και δεν ξεκινήσαμε καλά. Εχουμε όμως έμπειρα παιδιά στην ομάδα τα οποία βοηθούν εμάς τους πιο μικρούς σε αυτή την κατάσταση και γενικότερα στο κλίμα να αλλάξει. Μεσολάβησε και το ρεπό, οπότε είχαμε περισσότερο χρόνο για να καθαρίσει το μυαλό μας και να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την κατάσταση και ευτυχώς άλλαξε στο ματς με τον Πόρο. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ασχημα αποτελέσματα υπάρχουν δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα και αυτά».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Γιούχτα: «Είναι πολύ κρίσιμα παιχνίδια, τόσο αυτό με τον Γιούχτα όσο και με τον Ατσαλένιο. Με τον Γιούχτα θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε στην έδρα μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την νίκη που πετύχαμε επί του Πόρου, αλλά και την έδρα μας. Οπως ξέρουμε από πέρσι, η ομάδα δεν έχανε εύκολα εντός έδρας και αυτό θέλουμε να διατηρηθεί και αυτή τη χρονιά. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας».

Για το στόχο της τετράδας: «Είναι ο πρωταρχικός στόχος για μας. Δυστυχώς δεν ξεκίνησαν τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο όπως είπαμε. Στόχος είναι να συνεχίσουμε δυνατά».

Για το αν είναι προτιμότερο για τις ομάδες της Κρήτης να αντιμετωπίζουν ομάδες από το νησί ή από την Αθήνα: «Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να ήμασταν όπως πέρσι στον όμιλο της Αθήνας! Το πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό και είχε ιστορικές ομάδες όπως ο Εθνικός, η Προοδευτική, ο Ιωνικός… Υπήρχαν ματς στα οποία μπορούσες να αναδειχθείς αλλά και να παίξεις παιχνίδια που είναι πολύ ανώτερα από αυτά ανάμεσα στις ομάδες της Κρήτης αυτή τη στιγμή. Θα ήταν και μεγαλύτερο το πρωτάθλημα γιατί αυτή τη στιγμή είναι με εννέα ομάδες. Πιστεύω ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό, από οικονομική άποψη σίγουρα βολεύει τις ομάδες να γλιτώνουν τα ταξίδια με τα καράβια και την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών, ενώ τώρα όλα τα ματς είναι κοντά».

Για τη δική του πορεία μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο: «Αγωνιζόμουν στη Νίκη Μεσημερίου, όπου είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον Αστέριο Θέμελη, μία ομάδα από το τοπικό της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Θέμελης με πίστεψε και με πήρε μαζί του στην Παλαιόχωρα όπου αγωνίστηκα πέρσι, κάνοντας μία αρχή στη Γ’ Εθνική και φέτος με πλησίασε και πάλι και μου είπε ότι θα ήθελε να με πάρει μαζί του στο ΣΥΝΚΑ, μίλησα και με τους ανθρώπους της ομάδας κι έτσι συνεχίζω στο ΣΥΝΚΑ».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad