Κωνσταντινίδης διετίας στον Άρη

Super League 1 19 Ιουλίου 2018, 19:41

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν άνηκε στην Μπρέσια, ενώ εκτός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί – ως δανεικός από τον “δικέφαλο” – σε Αιγινιακό και Ομόνοια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο 24χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 02/06/1994) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ξεκίνησε από τον Π.Α.Ο.Κ., έχει αγωνιστεί –με τη μορφή δανεισμού- στον Αιγινιακό και στην κυπριακή Ομόνοια. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανήκε στην ιταλική Brescia.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές –ηλικιακά- εθνικές ομάδες (U-17, U-18, U-19, U-20, U-21)

«Η απόφασή μου να έρθω στον ΑΡΗ αποτελεί συνειδητή επιλογή»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Η απόφασή μου να έρθω στον ΑΡΗ αποτελεί συνειδητή επιλογή. Είχα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του ΑΡΗ δεν το σκέφτηκα καν. Είπα αμέσως το “ναι” και είμαι σίγουρος για την απόφαση που πήρα.

Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη δυναμική και το μέγεθος της οποίας γνωρίζουν όλοι καλά. Η πρόκληση, μάλιστα, είναι μεγάλη για εμένα, αφού η επιστροφή μου στην Ελλάδα συμπίπτει με την επιστροφή του ΑΡΗ στο φυσικό του χώρο, τη Super League. Επομένως, το κίνητρο είναι τεράστιο. Θα δώσω το 100% για τον ΑΡΗ και είμαι αποφασισμένος να πετύχω με την καινούργια μου ομάδα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad