Κωνσταντίνου: Λέμε στους πιστωτές δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε

Super League 1 16 Απριλίου 2018, 18:50

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Οπως τόνισε, η ΠΑΕ χρειάζεται και ζητά χρόνο για να εξοφλήσει όπου χρωστάει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ολα αυτά μετά την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ομάδας, που σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, «ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον».

Το γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτάνει πάντα στο παρά πέντε: «Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

Για το γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν πήγαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα γραφεία: «Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

Για το αν θα εξοφληθούν οι πιστωτές: «Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania